Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy |
Witam serdecznie ma ktoś numer do swiderskiego z pogdorza? ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy |
niestety nie moze w google wpisz :)
|
|
Wpisuje ale wychodzi domowy ale nie aktywny
|
|
Do Roberta czy Henryka :)
|
|
Obojętne
|
|
86 473-07-60
|
|
Numer jest nie aktywny
|
|
Nowy super ośrodek szkolenia kierowców f16 już w Łomży :) Do końca listopada prawko w super cenie 599 zł dla pierwszych 10 osób takiej promocji jeszcze nie było:) Nie zwlekaj dzwoń 500819655 www.osk-f16.pl Bądź szybki w zapisie na kurs jak f16 !!!
|
|
Chyba pytanie jest inne.
|
|
Rysiu żeś mnie wkręcił przedzwoniłem i facet zaczął się jąkać, że 599 to już się skończyło i może zrobić za 1000 zł , a jak chcę szybki kurs w 14 dni to za 2200zł :(
|
|
Rysiu i Skecz! Ma Pan nie prawdziwe informację. Owszem, jest taki ośrodek szkolenia kierowców F16 i prowadzi go Mirosław Maciocha, takiej ceny 599 za kurs na kat. \"B\" nie było nigdy i nikt w Łomży raczej nie ma. Cena obecna to 850zł za kurs na kat. \"B\". Mając numer telefonu do tego oskf16 zawsze można zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć. Pozdrawiam.
|
|
To może nietypowe pytanie - ale ja niedługo jadę do Łodzi, bo tam dostałam pracę i myślę o tym, żeby w końcu zrobić prawo jazdy. W tak dużym mieście może się przydać. Obawiam się, że w Łomży już nie zdążę, i będę musiała poszukać szkoły w Łodzi. Czy ktoś może mi powiedzieć, w której szkole jazdy w Łodzi http://autojedynka.com.pl/ warto spróbować szczęścia z kursem :)?
|
|
Zapytaj w Łodzi, nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |