Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ad. post o przeprowadce |
zazdrościcie mi czy co?/ co łomżyńskie dadzą mi studia , oraz jest bardzo mało profili , w białymstoku jest wiekszy wybór , jakie w łomzy widzicie dlasze życiowe perspektywy?/ zapieprzać po studiach w browarze lub tmt , bo wiecej nigdzie sie nie dostanniesz , bo to po znajomości wyzsze szczeble. co to mnie to obchodzi, ze to rodzinne miasto , idzie sie tam , gdzie lepiej. kto tu jest d0brze usadzony , to siedzi i p*******y , że mu dobrze , czyli w łomzy jego zdaniem jest dobrze. Więc po co tu gnić w tej dziurze?///niema się co oszukiwac , łomża , jak i polska to zacofany kraj , i w nim niczego się człowiek nie dorobi. ---------wrazie pytań o patriotyzm , przywołam opiie 1 z psychologów :: Młodsze pokolenia , jak i starsze nie maja patriotyzmu , bo za co ojczyznę kochać , ona nic im nie daje , po za wstydem ---------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ad. post o przeprowadce |
buahahha, ty dziecie nie wiesz chyba sam co piszesz??? Browar i TMT, gdzieś z Bawełny jesteś czy twoja wiedz ana temat firm zatrudniajacyhc ludzi do pracy w Łomży jest tak ograniczona??? pajac nad pajace, juz zazdroszczę Białostoczanom nowej nadzieji w mieście :D
|
|
to cie chyba prześladuje co??? Jak tak...to WYPIE>>DALAJ z Tąd i wogóle z Łomży.... zapraszam na http://s3.bitefight.pl/c.php?uid=18738 Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: Marcin (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 10-09-06 19:12 jak się nie podoba to wyp... stąd śledziu pier... i nie zaśmiecaj forum śmierdzącymi postami Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: ja (---.elomza.pl) Data: 10-09-06 19:49 chłopie, czy ciebie matka siadając na trawie by się odlać niechcący zebrała po jakimś kundlu?? Twoje posty sa z dupy tak samo jak twoj nick i calokształt, jestes tak bardzo jebnięty ze musiałem to napiać choć z reguły nie krytykuję tu nikogo, boosszzz ze tacy ludzie się rodzą...... JA Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: waldek27 (---.lomza.mm.pl) Data: 10-09-06 19:51 prawdomuwny ale ci dali popalić trzeba się było zastanowić przed napisaniem tegopostu??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz. Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: Biernaczento (---.lom.netster.pl) Data: 10-09-06 19:53 jedno słowo: ŚLEDZ Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: GłosRozsądku (---.lom.vectranet.pl) Data: 10-09-06 19:58 **********!!! Głos Rozsądku Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: ja (---.elomza.pl) Data: 10-09-06 20:12 panowie nie znizajcie sie do jego poziomu, nie wazne skad czlowiek jest, czy to Wawa, Łomża czy Kielce, wazne co soba reprezentuje, ta pacyna cieszy sie np. ze opuszcza miejsce swojego urodzenia, to troche dziwne prawda?? czasem tak ludzie maja, jak wychodza z rynsztoku.... tatuś go kochał jednak zbyt mocno!! JA Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: Tor (82.139.181.---) Data: 10-09-06 20:12 Od października, czyli domyślam sie, ze bedziesz tam cos studiowal? :/ kurde co taki idiota, który nie umie po polsku pisać, bedzie studiował... :/ Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: ja (---.elomza.pl) Data: 10-09-06 20:18 zajęcia towarzyskie na wydziale erotycznym, kolega bedzie tam służył jako eksponat, bedzie prezentował jak się pobiera do japy i pokazywał jak bezpiecznie spenetrować kakaowe oko, w swoich związkach to on zawsze był kobietą JA Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: Ja-snie-Pan (---.w82-124.abo.wanadoo.fr) Data: 10-09-06 20:21 jezeli to prowokacja to sie powiodla. jezeli nie to czym sie chwalic? jezeli sie dobrze orientuje to okolo kilkunastu osob odwiedza forum ,a aktualnie mieszkaja w doskonakszych miastach swiata i nie przychodzi im do glowy nazwac swoje miasto wiocha,ale skoro zostali tam tacy jak ty to moze juz taka jest? to szerokiej drogi o prosze i ani razu nie uzylem wulgaryzmu Odpowiedz na tę wiadomość Re: ((żegnaj łomżą witaj białystoczku)) Autor: Szyderca (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-09-06 20:39 Trzeba byc prawdziwa pała, zeby cieszyc sie z przeprowadzki z własnego miasta, a Ty chlopcze nia ewidentnie jestes. Wiecej, jestes taką dziwka, ktora pojdzie tam gdzie jej wiecej dadzą. Ja jestem z Warszawy, ale czeto przyjezdzam do Łomży, do ziomów na imprezy i melanze i moge powiedziec, ze Łomża jest naprawde zajebistym miastem.
|
|
Człowieku tobie juz na mozgownice padło. Ospokuj sie chłopi i ucz sie bo jak bedziesz dalej popełniał takie błedy cto cie do zadnej szkoły niewezmą, Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Masz rację. Powinienieś jak najszybciej ten kraj opuścić. Polska nie potrzebuje ludzi z problemami jak Twoje. Proponuję podróż w miejsce, gdzie posługują się językiem migowym, gdyż osobiście wątpię abyś się nauczył jakiegokolwiek obcego narzecza. ADALL
|
|
Bardzo dobrze gratuluje niech z Łomży wyjezdzają takie głąby i pajace może wtedy Łomża będzie ładniejsza i czysta niczym łza i to nie jest sztuka żeby ********** gdzieś np do innego miasta albo zagranice bo tam praca lepsze rzeczy sztuką jest utrzymać się przy pracy dobrobycie tam gdzie zostałeś od dziecka nauczony szanować ludzie w swoim mieście. A co do firm to w Łomży jest kilkanaście dużych firm i jak się chce to ma się prace nawet na miejscu.
|
|
A ja mysle, ze cos w tym jest, co prawdomuwny napisal... Naprawde zle sie u nas dzieje skoro juz takich debili na studia przyjmuja (jesli faktycznie cos bedzie studiowal, bo az nie wierze).
|
|
Ja też na początku nie wierzyłam, że on mógł się dostać na studia. Ale! Przecież Giertych podpisał 'amnestię maturalną'. Założę się, że PrawdomUwny nie zdał języka polskiego, ale po przeliczeniu ze wszystkiego miał 30% i jedzie do Białegostoku odkrywać wielki świat studiowania!!! Oczywiście tylko na jakiejś prywatnej uczelni, bo państwowe dawno zakończyły nabór. Żegnamy Cię ciule (ciulu?) :)))) Udzielaj się dziecko na białostockim forum, życzę setek nowych postów. Tylko błagam o jedno: NIE PRZYZNAWAJ SIĘ, ŻE JESTEŚ Z ŁOMŻY!!! kaschia
|
|
Życzę Ci szczere żebyś te studia ukończył i nie musiał wracać do Łomży, której tak nienawidzisz, oraz wielu pomysłów i kasy na spędzenie wolnego czasu od nauki poza Łomżą. I proszę Cię o jedno, nie obrażaj nas więcej a sam się nie ośmieszaj.
|
|
ty prawdo coś tam, obawiam się że dla ciebie to i jakbyś nawet miał znajomości to nikt ciebie przyjąć nie zechce. nawet w browarze nie chcieli pewnie co??? heheh. może zechcą w żubrze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |