Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kubica nas podium!!! |
Polski kierowca teamu BMW-Sauber już w swoim trzecim starcie w GP wywalczył miejsce na podium!!;) Widać było,że ma słabszy boild niż reszta,więc tym bardziej 3 miejce jest ogromnym sukcesem;) Robert gratulacje i czekamy na kolejne sukcesy!!!!! ____ ^_^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kubica nas podium!!! |
JAK BY KTOŚ NIE OGLĄDAŁ .BUHEHEHEHEEHEHE
|
|
cieszy,ze Polak potrafi odniesc sukces. cieszy,ze polacy potrafia sie cieszyc z sukcesu polaka. badzmy ufni,ze kubica da rade,a my nadal bedziemy dumni i jak najwiecej takich¨¨Kubicow¨ pozdro dla wszystkich
|
|
Loko....ja nieoglądałem.:)
|
|
nareszcie doczekaliśmy się naszego rodaka w F-1 może coś pokaże więcej. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
było warto oglądać ten wyścig. brawo dla naszego Roberta, który pokazał się z bardzo dobrej stronu. jestem zadowolony z jego wyniku, zapewne jak wszyscy, którzy kibicowali Robertowi podczas dzisiejszego wyścigu.
|
|
tyku to masz problem. w poniedziałek jest powtórka .
|
|
Waldek27 i reszta rozumiem, że się cieszycie ja też się cieszę tylko bardziej bym się cieszyła jak Kubica by jeździł pod polską flagą i w każdej gazecie pisano Polska zajęła 3 miejsce w F-1 a tak, co? Zostaje dodać polskie powiedzonko Polak potrafi !!!;) Pozdrawiam
|
|
Wypada życzyć Kubicy dalszych sukcesów i oby na tym jednym się nie skończyło !
|
|
Brawo,brawo,brawo... więcej takich informacji.
|
|
Brawa dla Kubicy... Tylko zastanawia mnie cos innego. Ile osob ogladalo F1 zanim Kubica zaczal startowac? ;)
|
|
|
niektórzy mogli nie ogladać bo nie mają tv4 ja akurat nie mam,ale ogladałem w internecie znalazlem fajny programik to ogladania tv i tam było miedzy innymi tv4;) ____ ^_^
|
|
z większą uwagą na schumacherze, ale myślę, że i tak warto obejrzeć ten skrót: http://youtube.com/watch?v=pTCG3L1wFsU _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
i formuła 1 na ostro: http://www.youtube.com/watch?v=eVzWJLXpBgc ech...... przejechał by się człowiek takim potworem..... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Krzychu007, możesz napisać jaki to program
|
|
Kubica szaleje w Turcji. Mokry tor, olbrzymia prędkość na krawędzi przyczepności i Kubica w ataku! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
i na koniec najlepsze momenty z ostatniego wyścigu z genialnym komentarzem _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
nie mogłem sobie odmówić: okrążenie omówione przez kubicę _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |