wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaoczne Liceum

Na Legionów naprzeciw sklepu Farmal,jest prywatne liceum.Czy możecie coś na jego temat powiedzieć?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaoczne Liceum

W sekretariacie pracuje fajna laska :))))

Laska fajna i szkoła jest po prostu super.

Głos Rozsądku

Laska ok,a cos wiecej o tej szkole?

Bardzo wyrozumiali nauczyciele. System zaoczny jest bardzo wygodny - nauka w soboty i niedziele, co dwa tygodnia... Naprawdę polecam. SUper szkoła.

Głos Rozsądku

Ale nie licz że zdasz maturę...

Matura to chyba nie problem,wystarczy chcieć.

Ojjj chyba raczej nie.Chęci nie wystarczą,trzeba coś umieć... Pozdrawiam

Ty psie niebieski nic nie umiesz i zdałeś? HWDP

Głos Rozsądku

Heh ale żeś dojeb... Poprostu nie wyobrażam sobie ze absolwent zaocznego liceum moze zdac maturę!! W szkołach dziennych nauczyciele mają problem z realizacja materiału potrzebnego do matury a co mówić w szkołach zaocznych.Zapłacisz i dostaniesz ten "papier" ukończenia ,ale czy czegoś sie nauczysz... ??

Szkoła zaoczna jest od tego cieciu niebieski, żeby się więcej uczyć w domu. Nauczyciel wskazuje jedynie zakres materiału, a większość pracy trzeba wykonać samemu. Nauczysz się - zdasz.

Głos Rozsądku

Ale po co od razu "cieciu niebieski"? GłosRozsądku: głos to Ty może i masz, ale rozsądku, za grosz nie posiadasz !!!

Malwina

Malwina siad płaski i do laski! Nie pisałem do ciebie, więc bujaj wora ptysiowi.

Głos Rozsądku

Boże... co za cham !! To słuchaj głosie nierozsądku!! Uczac sie zaocznie napewno w tygodniu trzeba chodzic do pracy (no chyba że cały tydzien masz zamiar lezec do góry brzuchem) a po pracy chyba cięzko jest sięgnąc po ksiązki i samemu wpajać materiał.Pozatym gdy czegoś nie rozumiesz to nie masz nauczyciela który by Ci wytłumaczył,sprawdził,doradził itp.
Szkołe skończysz bo za nią płacisz ale co bedziesz potem robił po takiej szkole i gdzie będziesz studiował to ja nie wiem...

P.S Malwina dzięki za wstawiennictwo ale nie warto z takim zaczynac rozmowy ani dyskusji... Czasem lepiej jest milczeć :) Niech on myśli że wygrał.My natomiast wiemy że to idiota i że jego iloraz inteligencji jest ponizej przeciętnej... Pozdrawiam

Glos, mlodziaki sie ucza po 7-8 godzin dziennie w szkole + zakuwaja w domu i jeszcze maja problemy z matura, a wierzysz ze uczac sie w sobote i niedziele nadrobisz to? Chyba, ze siedzisz caly tydzien w domu i sie uczysz a nie pracujesz. Wedlug mnie zdanie teraz matury po nauce w systemie zaocznym to cos bardzo trudnego, no chyba ze chcesz zdac wszystkie przedmioty tylko na poziomie podstawowym. Zauwazcie, ze wiekszosc osob ktore w tym roku nie zdalo matury, to wlasnie po liceach dla doroslych itp. Zreszta to tak samo, jak ze studiami dziennymi i zaocznymi, niby te same studia a jak sie roznia.

Dran: musisz rozróżnić 7-8 nauki w szkole od 7-8 godzin SIEDZENIA NA DUPIE w szkole. Jeśli ktoś chce, to nie będzie miał problemów ze zdaniem matury nawet po szkole zaocznej.

Głos Rozsądku

A znasz statystyki zdawalności w takich szkołach ?? Moze zapoznaj się a potem wypowiadaj ...

Statystyki to nie wszystko. Znasz rozpiętość wiekową ludzi, którzy do tej szkoły uczęszczają? Wiesz ile osób nawet nie podchodzi do matury? Nie uczyłeś się tam, więc nie pieprz głupot.

Głos Rozsądku

piszecie, ze ludzie w szkolach siedza przez 5 dni i, ze takim jest ciezko zdac mature a co dopiero tacy w zaocznych :|
z tym, ze to dziala na podobnej zasadzie jak studia dzienne i studia zaoczne :)
wiec mieczkos misiu pysiu nie fikaj bo jak nastepnym razem pojdziemy do alibi to dostaniesz ciosa w sam srodek bluz zerosix ;)

a tak w ogole to sam sie ucze w tym liceum :) POLECAM

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Pontifex Mal heheheh wiedziałem że się wypowiesz w tym temacie :DDD
Jednak ja nadal wątpie że uczeń takiej szkoły ma równe szanse w zdaniu matury niż uczeń szkoły dziennej... No ale Pontifex Mal jak zdasz to stawiam krate browarów !! :DDD
P.S Nastepnym razem nie założe juz tej cholernej bluzy :PPP
Pozdro

zartownis

"Re: Zaoczne Liceum
Autor: GłosRozsądku (---.lom.vectranet.pl)
Data: 10-09-06 18:16

Statystyki to nie wszystko. Znasz rozpiętość wiekową ludzi, którzy do tej szkoły uczęszczają? Wiesz ile osób nawet nie podchodzi do matury? Nie uczyłeś się tam, więc nie pieprz głupot.

Głos Rozsądku"

Ciekawe czemu nie podchodzili?? czyżby ta statystyka właśnie ich przerażała? A może poprostu nie bardzo im sie chciało uczyć ? Do zaocznych liceów chodzą raczej takie luzaki jak kolega "Głos Rozsądku" nie ma co się oszukiwać. To ja koledze przypomnieć chciałem od jakiegoś czasu zdaje się u nas tzw. "Nową maturę". A może kolega po rodzinie z niejakim Romanem G. ?:):)

hmm....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org