Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aparat |
Poleciłby ktoś w miarę dobry i tani aparat na prezent dla osoby która chce zacząć robić zdjęcia na bloga. Nie musi to być profesjonalny sprzęt, ale taki którym da się robić w miarę dobre fotki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aparat |
najtańsze sensowne: Canon 1200d wszelkie aparaty po 300-500 zł. to raczej maja możliwości aparatu z komórki :) -- Masz kasety Video? Przegraj je na DVD! http://przegrywanie.lomza.pl
|
|
Polecam Cannona. Mam jeden z modeli, płaciłem nieco więcej, niż 1000 zł. Jestem bardzo zadowolony, zdjęcia są bez porównania lepsze, niż te robione telefonem.
|
|
Jaki konkretnie masz model ?
|
|
Ja mam Canon PowerShot SX60 HS. Może i drogi, ale ma bardzo dobry współczynnik ceny do jakości.
|
|
Opłaca się kupić używany ?
|
|
Canon 1000d będzie spoko na początek. To chyba najstarsza lustrzanka canona, ale bardzo dużo można z niej wycisnąć. I można ją bardzo tanio teraz kupić.
|
|
Nawet najtańsza lustrzanka będzie dobra, ale niech to będzie lustrzanka. Aparaty kompaktowe w tej samej cenie będą miały większa rozdzielczość pixeli, ale to nie jest takie istotne. --------------------- Biuro tłumaczeń Warszawa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |