Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tanie, ale nowe opony |
2 lata temu kupiłem zimówki używane i nie byłem żadowolony. Nie nadają się już do jazdy. Zastanawiam się obecnie nad zakupem jakiś tanich, ale nowych opon. Chodzi o opony w rozmiarze 205/55R16. Pytanie jakie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tanie, ale nowe opony |
w tym rozmiarze na tanie opony to nie licz. polecam Hankook rs2 w452 cena ok 280 ale to zmienne bo kolega znalazl za 1040 z montarzem
|
|
http://www.oponeo.pl/dane-opony/hankook-i-cept-rs-w442-155-65-r14-75-t/116949981?origin=shopping&gclid=CLTfwZvtm9ACFZQV0wodU7AJzg tutaj za 146 zł z 2015 roku.
|
|
On szuka 205/55R16 a ty mu podajesz 14 cali jak dla motorynki
|
|
Te opony są duże, wiadomo, że tanie nie będą. Trzeba było myśleć przy zakupie samochodu, teraz niestety (jeśli zależy Ci na jakości) musisz trochę wydać.
|
|
Kup sobie continental wintercontact 2 i bedziesz zap.... po sniegu jak szalony. Miałem takie dwa lata temu i jezdziłem autem z napedem na jedną oś, po 50cm zaspach. Zderzak działał jak pług. Na prawdę świetne opony.
|
|
mam takie kupiłem nowe w grudniu zeszłego roku zrobiłem ze 300 kilometrów max mogę sprzedać 600459541
|
|
klupas 205/55/16 to są duże opony? haha.
|
|
Wejdż na stronę oponeo , niedawno kupowałem do busa za 2 szt 225/70/15 c zapłaciłem z dostawą 540zł
|
|
Cokolwiek firmowego kup i będzie ok :) -- Masz kasety Video? Przegraj je na DVD!
|
|
16\" to duze koła? Ja mam letnie felgi 19\".
|
|
ja kupilem 205 55 16 debicy miesiac temu 800zl na allegro
|
|
Ja uzywam najtanszych marek jak Haida czy Zeetex. Wszytko znimi ok a przy tak dużym rozmiarze to w stosunku do jakiś firmówek wszytko z nimi ok
|
|
Ja uzywam najtanszych marek jak Haida czy Zeetex. Wszytko znimi ok a przy tak dużym rozmiarze to w stosunku do jakiś firmówek można nawet 1000 zł zaoszczędzić
|
|
http://www.biedronka.pl/pl/domowy-warsztat-31-10 widziałem dziś w biedronce na ul. Wyszyńskiego, było jeszcze z 6 szt. w tym rozmiarze, Kormoran z grupy Michelin 205/55R16 SNOWPRO B2 94H - 189 zł
|
|
Według mnie to jest temat dla specjalisty z tego obszaru tematycznego. Dzięki temu można zaoszczędzić wiele pieniędzy i czasu. Życie rozmawia za naszymi plecami.
|
|
Ja nowe Zeetexy 205/55R16 kupiłem za 140 zł/sztuka to jeżdżę na nich już dwa lata i nic się nie dzieje żebym nie rozwalił jednej to bym nie musiał kupować ____
|
|
No nie wiem czy warto tak oszczędzać na oponach, to jednak mega istotny element auta, opony są bardzo ważne dla bezpieczeństwa jazdy. Ja tam od wielu lat korzystam z opon Continental i nigdy się na nich nie zawiodłem, powiem Ci, że cenowo też są korzystne, są mega wytrzymałe, starczą na długo.
|
|
Tanie a nowe zamówiłam na Allegro. Tam poszukaj.
|
|
Tanie i nowe? Nie wiem, czy to się da połączyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |