Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tani obiad w Łomży |
gdzie w Łomży można zjeść tani i w miarę dobry obiad? max. 15 zł. Poproszę o namiary
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tani obiad w Łomży |
Jeżeli masz kogoś z kim możesz zjeść ten obiad, to w Warce są \"Happy Hours\". Płacisz za jedną rzecz, a drugą taką samą dostajesz gratis. Tararararatata!
|
|
dobrze i tanio? PKS na przeciwko BHP :D
|
|
Concordia
|
|
Stołówka w szpitalu. Tanio i pysznie.
|
|
bistro w tesco
|
|
W Biedronce?
|
|
W yam caffe. Codziennie jest danie dnia za 14 zł . zupa+drógie. na facebooku codziennie wstawiają zdjęcia dań . Najczęściej sa to placki po cygańcku, schabowe, pierogi itp. . :)
|
|
Jest kilka miejsc. Oprócz tych, które powyżej zostały wymienione, także zestaw dnia w Bistro przy BP, w Sytej Pannie, na Nowogrodzkiej niedaleko dawnej komendy (nazwy nie pamiętam), w Chicken Barze na 3-ego Maja. Jest trochę tych miejsc.
|
|
bar alicja na pilsuckiego danie dnia 14 zl zupa +drugie super micha dobrze klada
|
|
haha:) i zrobił antyreklamę temu lokalowi, widać byle co jada i byle co gada :) może jeszcze ci łopatą do głowy nałożą ? co byś tu w każdym temacie głupot po ziele nie wypisywał !
|
|
Zonk z godzinę temu na forum politycznym kazałeś mi abym sobie zakupiła słownik(zjadłam jedną literkę) a tutaj \"polonisto\" od 7 miu boleści po znaku zapytania sam napisałeś z małej litery!
|
|
W OGÓLE !!!! kłamiesz i manipulujesz faktami, jak zawsze : Temat : Węgrzy poznali się na koledze i wzorze Jarosława Kaczyńskiego Autor: De. (---.lomza.vectranet.pl) Data: 03-01-15 18:27 Sronku twoje zdanie wogle mnie nie interesuje... ....................... Autor: &zonk (---.lomza.vectranet.pl) Data: 03-01-15 18:30 W OGÓLE , to ty kup sobie słownik ///////////////////// a ta dalej nic nie kuma, jak uważa, że pisząc \" ... wogle mnie nie interesuje \" zjadła tylko jedną literkę a już cała reszta jest w porządku :):):) W OGÓLE !!!!! a NIE wogóle !!!! oj, nie tylko jednej literki tam brakowało hahahahaha
|
|
w ogole mnie nie interesuje co piszecie
|
|
...tanie żarcie psy dawno zjadły... rudy błazen z druhem
|
|
Zonk ty więcej ujadasz jak burek u sołtysa na wsi, staje ci jak tak szczekasz? Nie chce mi się bawić we wklejanki, bo mam ciekawsze zajęcie, ale poczytaj sobie swoje posty, a zobaczysz, że też zdarza ci się robić błędy i mieszać litery! Oj durnyś ty chłopie,kto z tobą wytrzymuje dłużej niż tydzień?
|
|
a mam ci przypomnieć twoje posty skierowane pod moim adresem? pisałaś, że ja wcinam się \" jak brudne majtki w dopę \" teraz sama co robisz ? hahaha :):) żebyś tylko później nie płakała , jak ci parę qrew gdzieś poślę !!!!!!
|
|
.
|
|
Zonku żeby mnie obrazić trzeba być facetem z klasą, mieć szacunek do kobiet, tobie więc nie uda się mnie obrazić, gdyż żadnej z tych cech nie posiadasz...
|
|
BAR ALICJA ul.Piłsudskiego kotelty schabowe super 4 rodzaje surowek ziemniaki.
|
|
W Caritasie-napchasz kiche pod sam spust
|
|
lepiej jest samemu sobie coś ugotować
|
|
A tak do 5 zl gdzie sa obiady ?? Moze ktos wie.
|
|
Najtańszy to wiadomo - u mamy :)
|
|
Concordia
|
|
re;rozowe okulary ty to byś gowno z pod siebie zjadł :) PiSda ci albo w Caritasie - kutasie !
|
|
do czego to już doszło, by taka patologia - sympatyk PiSuaru @ rozowe okulary- beneficjent MOPSu - żebrał o obiad za 5 zł ? :)))) ... haha już złoma nie kupisz dziadu ! przestaniesz zarzucać to forum pytaniami : gdzie tanio, dostaniesz części do swojego złoma, gdzie ktoś ci strucla przewiezie na lawecie, lub gdzie za pół darmo coś ci , ktoś go naprawi :)
|
|
Mi się zdarza zjeść na mieście. Zwykle robimy sobie takie wolne od gotowania piątki kiedy to nie chce nam sie niczego przygotowywać do jedzenia. Po prostu idziemy sobie i kupujemy jakiegoś gotowca. Na co dzień jednak gotuję ponieważ jest o wiele taniej i mogę zrobić jedzenie na 2 dni. Ostatnio posmakowała mi wersja pirogów z mięsem z dodatkiem żurawiny: https://www.przepisy.pl/przepis/pierogi-z-miesem-i-zurawina
|
|
Dzięki za informacje, nie wiedziałem że jest aż tyle miejsc.
|
|
No trochę ich jest
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |