Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
serwis motocykli/skuterów |
witam, chciałbym zapytać jakie serwisy motocykli/skuterów w łomży/okolicach polecacie? chodzi mi dokładniej o sprzęt pojemności 125, regulacja gaźników, itp z góry dzięki za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: serwis motocykli/skuterów |
ja polecam przejechać sie na Harcerską tam gdzie są pokrowce gosciu zna sie na rzeczy
|
|
Polecam serwis na al legionów obok nauki jazdy Kaminski ostatnio robilem tam serwis junaka 125 szybka i fachowa robota ....
|
|
Zdecydowanie najlepszym serwisem jest Moto Garaż na al.Legionów 37 naprzeciwko sklepu Stokrotka. Polecam
|
|
już zaczynałem myśleć że nie ma nic poza max-bike. jestem jakoś zrażony do nich. do harcerskiej mam najbliżej, więc pewnie tam pojadę w pierwszej kolejności, ale na legionów też się wybiorę popytać. Jeśli polecacie jeszcze jakieś to będę wdzięczny za info bo zaczynam dopiero przygodę z mechanikami i mało ich znam
|
|
...ile gażników może mieć sprzęt o pojemności 125 cm..? rudy błazen z druhem
|
|
silnik dwucylindrowy w układzie V, dwa gaźniki. mechanikiem nie jestem, jeśli się mylę, poprawcie mnie bez hejtu :)
|
|
polecam Sebastiana, serwis na strzeżonym parkingu koło Mechaniaka Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
dobijam do pytania ... szukam serwisu/mechanika do Suzuki GS500F, kto poleci kogoś w Łomży -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |