Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grzyby |
Czy w lasach naszego regionu sa jeszcze grzyby? Naszła mnie ochota na sosik z grzybków :) Prosze o informacje do jakiego lasu najlepiej sie wybrać żeby nie wrócic z pustym koszyczkiem - Czerwony Bór, Nowogród ... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grzyby |
DO KTÓREGO BYS NIE WSZEDL TO I TAK NAZBIERASZ. NAJWIĘCEJ ZBIERACZY JEST W OKOLICACH DOBREGOLASU akapulko12
|
|
Filip_z_konopi może byś podał jakiś przepis dobry na sosik z grzybków?? :D
|
|
grzyby + celulka + śmietanka = sosik mniam mniam :)
|
|
oj nie wiem czy znajdziesz jeszcze grzyby. moze cos wyrosnie jeszcze ;)
|
|
grzybów jest mnóstwo!!!własnie w tym tygodniu jest największy wysyp.większy niż w poprzednich tygodniach!!! a co do tego gdzie szukać grzybów to owszem nowogród itp. ale powiem szczerze że nawet w lasku jednaczewskim są.pozdrawiam hej!
|
|
grzybów jest masa tylko trzeba udać się do lasu??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
w Kurpiowskich lasach chyba jest najwięcej grzybów Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
A ja wczoraj na wygodzie byłem. W godzine czasu dwie reklamówki :) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Potwierdzam !!. Grzybów jest w tym roku massssa ! :). ________ Malachit
|
|
byłem dzisiaj koło Kobylina całe wiadro 12 Lit. nakosiłem ??? waldek27 Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym.
|
|
a ja wybieram się w piątek :) T i g e r
|
|
A ja mam już dość grzybów-nie nadążę przetwarzać:) G a z e l a
|
|
:) hmm....
|
|
na Czerwonym Borze tylko ślepy nie znajdzie grzyba!!! wiem bo jestem codziennie mój świat - moja muzyka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |