Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozjaśnianie włosów |
Witam! Chcę troszkę poeksperymentować w domu z włosami, nawet mam na oku rozjaśniacz na https://hairlook.pl/ - powiedzcie mi, czy mu coś do niego dokupić? Czy go się z czymś miesza? No i pytanie nr 2, żeby uzyskać zimny blond lepiej fioletowy czy niebieski toner?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozjaśnianie włosów |
Z rozjaśniaczem nigdy sama bym nie eksperymentowała... a z tonerem to już w ogóle. Rozjaśniacz miesza się z wodą utlenioną ileś tam procentową, fryzjer ocenia ile procentowa woda rozjaśni konkretne włosy. Zobaczysz zniszczysz włosy , wydasz pieniądze i będziesz szukała ratunku po fryzjerach żeby w ogóle wyjść na ulicę i ciężko będzie g o znaleźć bo każdy nie będzie brał odpowiedzialności za to co wyjdzie.... Good luck :)
|
|
Po cholerę rozjaśniać, skoro wszystkim ciemne włosy podobają się bardziej?
|
|
Nie rozjaśniaj włosów samodzielnie, bo wyjdzie naprawdę źle. Już przerabiałem to z moją narzeczoną. Włosy wyszły wielokolorowe, gdzieniegdzie nawet zielone. Lepiej idź do fryzjera, przynajmniej będziesz mieć pewność, że wszystko będzie dobrze i nie będzie problemów :)
|
|
oj nie nie, nie rób tego sama, zniszczysz sobie włosy tylko :( uwierz mi, przerabiałam to, naprawdę lepiej iść do fryzjera, niż później ścinać albo wydawać majątek na odżywki itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |