Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry neurolog pilnie potrzebny |
Przewertowałam forum, ale same stare daty wpisów, więc może ktoś poleci kogoś dobrego. Będę bardzo wdzięczna. Chodzi o mojego tatę (63 lata). Ciągle boli go noga (okolice uda), był już u neurologa dwukrotnie i za każdym razem dostał tylko serię silnych zastrzyków przeciwbólowych. Widzę jak się męczy, ciężko mu chodzić. Chciałabym żeby obejrzał go jakiś naprawdę dobry specjalista w Łomży lub okolicy (bo to uparciuch po Warszawach nie będzie jeździł). Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry neurolog pilnie potrzebny |
A układ naczyniowy w porządku?
|
|
Może to być objaw o wiele groźniejszej choroby. Nie lekceważcie tego, Badania laboratoryjne krwi, moczu, usg wskazane.
|
|
Wejdź na syrone. ( dobrzy lekarze) na pewno sie dowiedz w Łomży polecił bym p. Najda przyjmuje w carytasie
|
|
Układ naczyniowy raczej w porządku - kilka tygodni temu miał wykonywany rezonans, więc podejrzewam, że wykryłby on jakieś nieprawidłowości (czy się mylę?)
|
|
D.Dach
|
|
Jeżeli szukacie dobrego neurologa, mogę polecić specjalistów z kliniki Psychomedic (http://psychomedic.pl/neurolog-warszawa/), oni cieszą się bardzo dobrymi opiniami. Klinika działa 7 dni w tygodniu, można się zarejestrować online lub telefonicznie. W przypadku poważnych dolegliwości, warto skonsultować się z kilkom lekarzami, przynajmniej takie jest moje zdanie.
|
|
Może namówisz specjalistę neurologa Dr Piotra Ślifirczyka. Przyjmuje w Warszawie i w Ożarowie Mazowiecki, ale ma w ofercie wizyty domowe. U niego także można zrobić część badań diagnostycznych po przystępnych cenach. No a dojazd to tylko kwestia ceny. Może Tata jednak da się zawieźć do lekarza, choćby po to, żeby po wizycie zrobić specjalistyczne badania. Wizytę umówisz tel. 780 116 116
|
|
Jeśli chodzi o neurologa, to najlepiej skorzystać z najlepszych klinik, bo są to sprawy poważne. Szczególnie, gdy coś nam dolega. Myślę, że świetną opcją będzie klinika PsychoMedic w Warszawie. Zarejestrować można się pod numerem telefonu 22 253 88 88.
|
|
miki, ja również ze swojej strony mogę polecić specjalistów z tej kliniki bo są naprawdę świetni w tym co robią. Przede wszystkim mają wiedzę, doświadczenie i super podejście do pacjenta. Ja jeszcze wspomnę o tym, że można się do nich umawiać nawet przez Internet.
|
|
nie polecam powyższej kliniczki. miki878 vel irena67 masz pecha bo nikt nie nabierze się na twoją marną reklamę Re: dobry psycholog i psychiatra w Łomży Autor: irena67 (---.dynamic.chello.pl) Data: 25-03-17 11:16 Nie ograniczaj się wyłącznie do Łomży. Czasami, chcąc uzyskać pomoc trzeba wyjechać poza jej granice. Naprawdę dobrego psychologa można znaleźć w tej, warszawskiej klinice: https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa/ Autor: miki878 (---.146.65.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 16-03-18 16:00 Wiadomo, że każdy chce być pod opieką najlepszych specjalistów i wtedy nie patrzy się na dojazd. Teraz już nie ma takiego kłopotu, bo możemy mieć pomoc najlepszych specjalistów nawet online. Wystarczy wejść sobie na stronę https://psychomedic.online/ i umówić się na wizytę - wideokonsultację. Tam lekarze są dla nas dostępni 7 dni w tygodniu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |