Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mural |
Coś wam wiadomo, gdzie ma być ten mural i co przedstawiać ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mural |
podepnę się: kto w Łomży robi murale?? jakieś namiary bym prosił
|
|
w Wiźnie są bardzo ładne murale tematyka wojenna, warto pojechać i zobaczyć
|
|
Jeżeli chodzi o mural zgłoszony do budżetu obywatelskiego, jest projektowany na trybunie Placu Niepodległości. --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
A co to jest ten mural?? .........................................................................
|
|
witam, ja robie murale... proszę o wiadomość mailową na overone@wp.pl Pozdrawiam Paweł
|
|
DFX a co ma przedstawiać mural na Placu Niepodległości ? Bo zastanawiam się, czy warto będzie na niego głosować. Te w Wiźnie sa śliczne , jakby było coś w tym stylu, to zagłosuję nawet na ,,dwie ręce\".
|
|
Ktoś coś wie w temacie?
|
|
W Wiźnie murale są przepiękne. Z tego co wiem, to malowali je studenci z Gdańskiej Szkoły Muralu. Pewnie każdy kto jechał z Łomży do Białegostoku widział mural z podobizną Raginisa obok skrzyżowania w Wiźnie. Coś podobnego i takiej jakości przydałoby się w Łomży. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
No właśnie, a w łomży w Budżecie Obywatelskim też jest jakiś mural na Placu Niepodległości i nikt nie wie co ma tam być , powierzchnia dosyć duża , może będzie coś fajnego.
|
|
Z tego co mi wiadomo to na muralu będą wkomponowane grafiki dotyczące: - udziału Łomżyńskiej Chorągwi Husarii w bitwie pod Wiedniem - obrony Twierdzy Łomża w 1920r - Żołnierzy Wyklętych --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
No to nieźle się zapowiada, z tego co widać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |