Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hotel dla psów ? |
Czy jest w Łomży lub bliskiej okolicy hotel dla psów.Domowy, z możliwością wykąpania psa ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hotel dla psów ? |
tak jest,u ciebie w domu
|
|
Na Wojska Polskiego,o nr.popytaj na forum.
|
|
Lecznica Zwierząt A.Ołdziejewski - tam spróbuj Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
wpm- z całym szacunkiem, ale po co piszesz głupoty, nie masz co robić to idź pomarnować czas gdzie indziej
|
|
Nie wiem jak jest dziś ale jakiś czas temu (kilka lat wstecz) zostawiłam tam swojego pupila na 4 doby i jak go odebrałam-póżnym popłudniem to chyba z 10 min. załatwiał swoją potrzebę pod najbliższym drzewem... Więc nie wiem jaka jest tam częstotliwośc spacerów i czy Pan Ołdziejewski nadal ma ten "hotel" bo ja już więcej nie skorzystałam z jego usług. Być może się poprawiło??? ------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------
|
|
O niczym takim nie słyszałem, a swoja droga ciekawe czy u nas na takie usługi było by zapotrzebowanie
|
|
Dziękuję za odpowiedzi :) Już nie jest mi potrzebny,znalazło się inne rozwiązanie. Zapotrzebowanie w Łomży chyba jest niewielkie. W większych miastach jest takich nawet po kilka.
|
|
Jeśli wybiera się ktoś w okolice warszawy, to warto wziąć zwierzaka ze sobą i zostawić go w tym hotelu http://www.arka24h.pl/index.php/hotel. Myślę, że naprawdę warto. Jest to świetne i praktyczne rozwiązanie.
|
|
Nic nie słyszałem o czymś takim w Łomży. Może to niezły pomysł na biznes?
|
|
E tam biznes, jeszcze jak lekarz weterynarii otworzy to zarobi, ludzie maja zaufanie do niego.
|
|
W sumie to prawda ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |