Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lubicie dostawać niepraktyczne prezenty? |
Czy może wolicie coś, co się przydaje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lubicie dostawać niepraktyczne prezenty? |
lubimy. .........................................................................
|
|
Mam gotowy prezent dla kogoś innego.
|
|
Wszystko aby nie z twojej strony/reklamy którą zaraz nam tu zaserwujesz !!! 😠
|
|
czekamy na link od: Autor: Adam37 (---.dynamic.gprs.plus.pl) jak to było wcześniej kolejny troll
|
|
Ja lubię tylko niepraktyczne prezenty...
|
|
Z reguły nie niepraktyczne sa najładniejsze :D Nie walcz z idiotami, maja przewagę liczebną
|
|
A ja uwielbiam prezenty praktyczne. Pościel, zestaw AGD, narzędzia... Bardzo lubię uśmiechnięta być!
|
|
Niepraktyczne są najlepsze.
|
|
Ja ogólnie lubię dostawać prezenty i cieszą mnie one bez względu na to czy są praktyczne czy nie.
|
|
Dostałam kiedyś gabloty takie, do których można sobie coś włożyć do środka i tak średnio to dla mnie było praktyczne więc dałam je mojemu kuzynowi a on się z kolei bardzo z nich ucieszył
|
|
Jeśli szukacie prezentu na Walentynki to zapraszam do licytacji na FB. Licytując obraz pomożecie Krystianowi z Łomży w leczeniu białaczki. https://www.facebook.com/AgencjaVisualpro/photos/a.1138886076202708.1073741828.1124880387603277/1264494620308519/?type=3&theater Zapraszamy. NIE BÓJMY SIĘ POMAGAĆ. Visualpro Nowogrodzka 228, Łomża. visualpro.pl
|
|
Ja jednak wolę dostać coś co mi się przyda a nie wyląduje w szafie.
|
|
Nie lubię niepraktycznych prezentów. Zawsze za takie dziękuję, ale potem nigdy nie wiem co z nimi zrobić. Wyrzucić szkoda, bo wiadomo, że ktoś musiał wydać na to swoje pieniądze, a postawić nie mam gdzie, dlatego najczęściej lądują one w piwnicy i tam czekają na swoje lepsze czasy...
|
|
A ja uwielbiam wszystkie gadżety, szczególnie takie bibeloty firmowe, które rozdają za darmo ^^ Rodzina już na mnie krzyczy, ale co ja poradzę. Ostatnio np. udało mi się wyhaczyć świetną torbę http://www.tech-media.pl/search/t37896,torba_plazowa_z_wlasnym_nadrukiem, którą już nie raz wykorzystywałam.
|
|
Tylko niepraktyczny prezent naprawdę cieszy :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |