Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maseczki z glinki |
Ja przyrządzić maseczkę z glinki? zastanawiam się czy dodać samą wodę czy jeszcze inne jakieś składniki? Glinka http://kobieco.pl/odkryj-naturalne-maseczki-z-glinki/ jest mega dobra i pozytywna dla cery, i jest to kosmetyk naturalny więc chętnie ją zastosuję, tylko potrzebuję kilka przepisów jak ją przyrządzić... Pozdrawiam Ala Dopiełko nie ma :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maseczki z glinki |
możesz z samą wodę lub też możesz dodać jakiegoś olejku :) ( jest ich wiele wystarczy poczytać bo każdy jest od czegoś innego :)
|
|
Gdzie w łomży można kupić takie glinki ?
|
|
Na farnej jest sklepik m.in. z glinkami
|
|
I w jakiej cenie są tam te glinki ?
|
|
Kupuje sie na wagę. Dawno kupowałam wiec dokładnie nie pamietam ale cos ok. 20zl za 100gram
|
|
W Skarbach Syberii (chyba teraz Skarby Natury)w Venedzie za opakowanie z dwoma saszetkami czarnej glinki płaciłam ok 5zł. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Właśnie zerknęłam na ich stronie, że cena regularna to 9,90- pewnie kupowałam w jakiejś promocji. Nie pamiętam, bo było to dosyć dawno. Glinkę rozrabiam z wodą. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
za 100 gram ?
|
|
Polecam zajrzeć sobie tutaj http://greenwitch.pl . Można się tam nie tylko dowiedzieć jak przejść na zdrowy tryb życia, ale właśnie jak stworzyć eko-maseczkę. Warto tam sobie zerknąć i poczytać wpisy na blogu.
|
|
Bardzo lubię maseczki z glinki. Oczywiście tej eko.
|
|
takie maseczki są skuteczne i często polecane przez kosmetyczki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |