Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Blogi .... |
Już ci politycy nie mają co wymyślać , opisują swoje przeżycia i to co im nie pasuje ha (blog takiego jednego osobnika LPR : http://wierzejski.blog.onet.pl/ ) może nie długo Kaczyński z bratem debilem założo bloga i będo pisać reklamować swoją partię swoich ziomów z klubu i to jak chcą to Polske zniszczyć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Blogi .... |
Hehe jak to mowia, sa ludzie i sa taborety, ale zeby odrazu byc stolkiem ?! Wracajac do tematu, blog jest dla kazdego wiec nie mozna krytykowac ze ktos wazny sobie zrobil bloga i tam opisuje cos tam cos tam. Aha i nie pisz tak o Naszym Prezydencie bo to jest obraza publiczna, niestety wybrali go ludzie i nie mozna tego zmienic, trzeba sie z tym pogodzic. Pozdrawiam.
|
|
Ja to czeakm z niecierpliwosc na blog Leppera :) Ten to dopiero ma do powiedzenia:) Od spraw partyjnych, aż na swoim gospodarstwie rolnym pod Koszalinem skończywszy :D
|
|
czy coś wiadomo komuś na temat naszych łomżyńskich polityków, czy mają blogi, jeżeli ktoś ma to proszę o adresik, poczytam
|
|
właśnie mi chodziło o to czy ktoś znalazł blog naszego jakiegoś polityka. A o kaczyniaku to ja będe mówił jak chce nasz prezydent a nie my prezydenta ! WOLNOŚĆ SŁOWA tak to się nazywa a on o tym już zapomina poco tyle żołnierzy zgineło o nasz kraj żeby walczyć o wolność naszego narodu a nie teraz ktoś nam to wszystko jebie.
|
|
nie myl wolnosci slowa z obrazaniem, bo wlasnie to robisz.
|
|
Niech oni się jebno na łby zamiast pisać z tych poselskich biurkach to niech ludzi wpuści do gabinetu i wysłucha ich prośby a następnie je zralizuje wtedy ludzie będo go pamietać a nie blogi ha... A KACZYŃŃIAK .... Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
nie rozumiem co ludzie widza w blogach pare raqzy probowalem ale to nie dla mnie czytanie innych opowiesci:P bigi2004
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |