Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielkie Śmietnisko |
Wielcy rządziciele miasta jak możecie rządzić miastem,zapewne wydaje się wam że robicie to dobrze ale tak nie jest,chodzi mi głównie o śmieci a głównie o tę karę,tyle się nazbierało milionów,wszyscy mieszkańcy doświadczyli tego dopłacając do śmieci i patrząc w przyszłość napewno będzie podwyżka bo ktoś spłacić musi,moje pytanie brzmi,po co robić park JPII i wydawać kasę na inne inwestycje jak się ma długi???to tak jakby przeciętny mieszkaniec naszego miasta miałby zaciągnięte kredyty i zamiast je spłacać to wziąłby następny kredyt i kupiłby sobie nowy telewizor,popadłby w następny dług zamiast spłacić poprzedni,gdzie tu rozum,tak na dobrą sprawę powinniście oddać swoje premie jako spłatę długu,nieduża to kwota ale zawsze to coś i na koniec mam nadzieję że cbś i inne służby zajmą się tą sprawą,zawsze są też programy interwencyjne,wierzę w sprawiedliwość,ten kto jest czysty takim pozostanie a kto nieuczciwy tego mam nadzieję sumienie będzie dręczyło do końca życia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielkie Śmietnisko |
Ja myślę ,że ta kara jest po to. aby była kasa do podziału na tak pilne inwestycje jak park Janów Pawłow...Przecież z pustego tylko Chrystus naleje , a reszta musi coś wymyślić...
|
|
my zaplacimy...
|
|
Trzeba pociagnac do odpowiedzialnosci cywilnej osoby ktore zarzadzały wysypiskiem i byłego prezydenta !
|
|
Zgadzam się z przedmówcą, dodam, że nie tylko byłego prezia, ale szczególnie jego wic-ka trzeba pociągnąć za odpowiedzialność!!! - za Lidla też!!!! I za tą babcię, od której wyłudził działkę. Ja bym jeszcze ich obydwu pociągnął za konsekwencje!!!
|
|
jakiego lidla?
|
|
Ten były za-ca prezia od sroki jest w tej nowej spółce , która wygrała przetarg na odbiór śmieci i to chyba ta sama co to za jej kompost dowalili tę karę... Robione jest coś wielkiego --PARK-- ludzie się starają robią co mogą , a te buce tylko narzekają toć te parę groszy za śmieci to nic wielkiego ( sami nie zapłacą wezmą z naszych) ale za to powstanie coś dla pokoleń... bo jeśli o to nie chodzi to nie rozumiem dlaczego wszyscy się podkładają i chronią Arusia...
|
|
Decydenci zarabiają krocie bo niby ich praca to wielka odpowiedzialność. Jaka odpowiedzialność?! Przecież w tym kraju decydenci nie odpowiadają swoim majątkiem za straty spowodowane swoimi decyzjami. To trwa od początku tzw. wolności. Tak wtedy komuchy z agentami ustalili i tak obowiązuje do dziś.
|
|
Wszyscy którzy mówią że ci co kradli i co kradną to złodzieje i ci co mówią że pieniądze wydane z polecenia sadowej na bruk w parku to marnotrawstwo mogą nie dostać rozgrzeszenia, a na dokładkę sadowa może na nas nałożyć ekskomunikę i oficjalnie możemy przestać przynależeć do przestępczej watykańskiej sekty pedofilii , pederastów i przestępców pospolitych -Wam i sobie życzę wydalenia z w/w przestępczej watykańskiej sekty pedofilii pederastów i przestępców pospolitych sami swoi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |