Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
usunięcie ósemki |
Jakiego lekarza do usunięcia ósemki polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: usunięcie ósemki |
Dentystę.
|
|
Takie zadania mi się kojarzą z Głuszkowskim. Ale czy to aktualne? Nie wiem. Masz link: https://www.znanylekarz.pl/boguslaw-gluszkowski/stomatolog/lomza Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Witam, Polecam p. Głuszkowskiego. Sam wyrwałem dwie, drugą bez znieczulenia co trwało sekundy, a później poszedłem na piwo:) W tej sytuacji konieczny jest chirurg. Pozdrawiam ketjowr
|
|
Swoją wyrywałam w Białymstoku i jestem bardzo zadowolona. Cały zabieg z założeniem szwów trwał 2 minuty i żadnych skutków ubocznych. Trzy lata wcześniej trafiłam ze stanem zapalnym w tej ósemce do chirurga w szpitalu w Łomży i przeżyłam koszmar, a Pani tylko \"nacięła\" dziąsło i założyła lek
|
|
Na pewno Głuszkowski, ale WAŻNE tylko do tego starszego, nie daj Boże do syna.
|
|
Trzeba było częściej myć zęby :)
|
|
Dokladnie jeśli Głuszkowski to ten starszy, Ewentualnie Strzelinski obok pogotowia na Sz. Zambrowskiej
|
|
Bartosz Strzeliński? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
GLUSZKOWSKI NIE WYDAJE PARAGONÓW ANI FAKTUR. W ZWIĄZKU ZWIĄZKU CZYM JAK SPARTOLI SPRAWĘ TO SIĘ NIE PRZYZNAJE I NIE CHCE POPRAWIĆ. WRĘCZ BEZCZELNIE WMAWIA ZE U NIEGO WYRYWANIA NIE BYŁO. WYRYWA JEDYNIE PRYWATNIE -TRZEBA MU ZAPLACIC, PONADDTO BIERZE OD KLIENTA DOWÓD OSOBISTY LUB INNY NR PESEL CO JEST PODEJRZANE WG MNe. BO PO CO MU NR PESEL? JA OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEGO DENTYSTY. Pan Rusiecki jest dobrym dentysta
|
|
W soboty wyrywaja w Jeziorku za free ale te bardziej z przodu. Ósemki sa za głeboko,chyba ze bejsbolem ale szkoda zuchwy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |