Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polecem plac zabaw na wiosnę |
Witam wszystkich forumowiczów, zrodził się w mojej głowie plan, żeby moim dzieciom postawić plac zabaw w ogrodzie, przede wszystkim po ro, żeby więcej wychodziły na świeże powietrze. Jednak nie robiłem tego jeszcze i mam kilka pytań, może mi ktoś pomoże? Przede wszystkim, czy lepiej plac zbudować samemu, czy wybrać coś gotowego? Mi się te gotowe bardzo podobają, wiem, że sam takiego ładnego nie zrobię, jak chociażby http://spil.pl/bezpieczne-place-zabaw. Poza tym jest kwestia bezpieczeństwa, gotowy plac to na pewno bezpieczny plac zabaw, bo sprawdzony. Poza tym, jak sądzicie, jakich elementów nie może zabraknąć na takim placu zabaw? Huśtawki, drabinki, co jeszcze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polecem plac zabaw na wiosnę |
ADMIN !!!! REKLAMA !!!!
|
|
tak
|
|
Jakieś gacie na sznurku powieś.
|
|
Cześć :) Jak chcesz nauczyć się trików z fotografii i ogólnie pojąć tą dziedzinę sztuki to zapraszam Cię do akademii Nikona. Szkoła fotografii pozwoli Ci poszerzyć horyzonty, inaczej spojrzeć na otaczający Cię świat i pomoże uwiecznić na pięknym zdjęciu, które doceni zarówno amator jak i profesjonalista. Zostawiam namiary www.akademianikona.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |