Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leśne dziadki |
Dawno nie było mnie w Łomży,wróciłam i nie wierzę wreszcie ruszono \"leśnych dziadków\"/MPEC?,MPWiK?,Perspektywa.Czas na Łsm i Jedność i dużo innych>zaskoczyła mnie RN Perspektywy w reszcie są tam członkowie,a nie manekiny podnoszące ęce do głosowania na polecenie p.Prezesa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leśne dziadki |
Nie masz czego żałować że Cię dawno nie było:) Owszem zostali odwołani ale w te miejsce zostali powołani .... Ehhh szkoda ryja szepic jaky to stonoga powiedział :) Do zarządu MPEC prezydent powołał swojego kolegę, który nie poradził sobie na aplikacji radcowskiej. Nigdy nigdzie nie pracował a tu od razu do zarządu :) Wg oświadczenia majątkowego 350 zł oszczędności .... No i taka osoba kieruje MPEC :) Poczytaj także o aferze sms - w jaki sposób dostaje sie pracę w Lomzy. Mieszkańcy planują odwołanie prezydenta :) Także przyglądając się uważnie temu co się będzie działo :)
|
|
Re: Leśne dziadki |
Kolesiostwo kwitnie w całej Polsce,ale te wstrząsy w Łomży były wręcz konieczne.Szkoda tylko,że w Perspektywie nie zrobiono rzeczy do końca i nie zmieniono całego Zarządu,lub chociażby odwrtotnie ustawiono prezesów,ale tu teżzadziałało kolesiostwwo,a może żona
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |