wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kaczyniak w duł

wydzieliście reklame tuska , fajna i smieszna , kacyzyniak wydziera się w telewizji na wszystkich kanałach , ale z niego ''hitler'' .Miał tak polskie zmieniać , i nic z tego , niezaobserwowałem większych zmian , oprócz smiesznej koalicji i sensacyjnego ministra Giertycha , a jak wiadomo , taki człowiek w eudukacjii nic nie zmieni na lepsze , tylko utrudnia!! kaczyniak obicywał tyle autostrad , a za rok ma byc ich zaledwie kilka kilometrów , gdzie te mieszkania , gdzie te nizsze podatki?? ==czemu on wygrał wybory== , aby tusk wygrał , moze byłoby lepiej

----------tylko , i tylko do krytyków CHWDK , osoby mnie nie krytykujące , nie powinny brać tego do siebie , tym sposobem prubuje zmniejjszyć krytyke w moich postach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kaczyniak w duł

A co niby kwasnieski zrobił. wielkie g**** a mial lat 8. A nie zrobił nabijał sie z Ojca świętego i upierd*** się w Charkowie

MoJe ŻyCie To MentoR.

Niema w polsce polityka z ktorego byłby jakiś pożytek...

Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"

Naucz sie debilu pier***ony pisać po polsku! Szukałem i dalej nie wiem, co to jest tytułowy "duł".

Głos Rozsądku

Kaczyniak w gure :D PAJAC z tego prawdomuwnego...

Teraz widać w kim poparcie ma PO. hehe duł, pajacu najpierw się kupuje słownik a później neostradę

Kto to do h*** jest"kacyzyniak"???Ty sie k**** naucz najpierw pisac po polsku a pøzniej uzywaj tego jezyka do pisania.CHWDP Prawdomuwny!!!

nerozumiecie slangu?????????

autostrada jest od łowicza do świecka prawie CHWD PRAWDOMÓWNEMU ten debil nawet w swoim niku zrobił błęda

To co robi Kaczyniak będzie widoczne dopiero za rok, może dwa i wtedy będziesz dziękował że to wlaśnie on został prezydentem. Widac że znasz się na polityce tak samo dobrze jak na ortografii, PrawdomUwny:-/

Idź prawdomuwny nie zamulaj. Naucz się pisać i wtedy zakładaj tematy. Bo tylko walisz kichę łomżyniakom takimi wpisami! KU*** J*****

Kurcze czy wy ludzie jestescie az tak tepi?? "prawdomuwny" i "dul" zostalo spacjalnie napisane przez autora tego postu :/ a wy zamiast wypowiedziec sie na temat piszecie wciaz o tych bledach.... porazka....
Ja osobiscie takze jestem przeciw Kaczorom i mam nadzieje ze wygra partia pana Tuska, a jego reklama jest bardzo fajna mimo ze sciagnieta z USA. No coz ale to co fajne mozna powielac.... POzdrawiam

***** prawdomuwnego
czytaj debilu i przestań zachwycać sie wiadomościami w telewizji bezmózgu

http://hotnews.pl/artpolska-907.html

bigi2004

Żal patrzeć, że PiS ma tyle fanów w naszej wszechwsi. ;)

Don_Camillo jakiś czas temu PIS był strasznie zjechany w mediach, że wzorował się na reklamach z USA, teraz jak PO tak robi to jest oczywiscie ok ...
Reaper jak CI się nie podoba wszechwieś konserwatywna Łomża, to spier... stąd i tyle

Z tego co widzę, większość to gówniarze, którzy nasłuchali się głupot od rodziców i głoszą swoje niby poglądy nie poparte żadnymi argumentami.

kuma: zgadzam się, efekty pracy Kaczyniaka będzie widać za jakiś czas, niestety wtedy może być już za późno, żeby to naprawić...

*SB
Moim zdaniem to nie będzie takiej potrzeby, żeby naprawiac efekty (Twoim zdaniem błędy) pracy Kaczyńskiego. Ludzie pokroju Pana Tuska byli już przywódcami naszego Kraju i jak widac, to co robili, nie przyniosło żadnych pozytywów. Może dzięki oddaniu naszego kraju w silne i pewne ręce zmieni naszą pozycję ekonomiczną i gospodarczą, a naszym dzieciom będzie się żyło lepiej niż nam. Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org