Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVN24 pod Ratuszem |
Bylem na spacerze, wydawało mi się że widziałem wóz transmisyjny stacji. Czego znowu szukają, coś się stało?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVN24 pod Ratuszem |
Podobno Katofazysci komunę w nocy wprowadzili ;)
|
|
A i zapomniałem dodać że do czasów PRL-u nas cofneli lub mają cofnąć
|
|
Jednak nie na darmo zamki szyfrowe wstawili w drzwi preziowi :)
|
|
http://www.tvn24.pl/lomza-smolensk-za-darmo-na-dwoch-projekcjach,679086,s.html
|
|
jak zwykle obciach , wstyd i nic więcej. Lecą elity bo darmowe no i trzeba się pokazać bo to ważne dla kariery i trwania na stołkach. O matko jedyna tak samo jak za czasów Stalinizmu i jak za PRL . Głupota działa na zasadzie kuli śniegowej jest coraz większe i toczy się coraz szybciej.
|
|
sam film to nieudolne zakłamywanie faktów bez żadnej wartości ani artystycznej ani faktograficznej. Nigdy w życiu na taki film nie pójdę bo nie pozwolę się tak intelektualnie poniżać.
|
|
Ups ... TVN mija się z prawdą. Projekcje filmu odbędą w Centrum Kultury przy Szkołach Katolickich, a nie w sali głównej Miejskiego Ośrodka Kultury. Jest to chyba dość istotna różnica, jeśli chodzi o właściciela czy też gospodarza obiektu. W tym przypadku epitet \"hiena dziennikarska\" jest jak najbardziej uzasadniony.
|
|
Gdybyś ty miał tego intelektu przynajmnie krztę, to zrozumiała bym, a tak to ? No cóż , ubolewać tylko mi pozostało.
|
|
MISIA2 życzę przyjemnego oglądania i trwania w oparach intelektualnego absurdu.
|
|
|
czy te z TeFałeNów nie maja nic ciekawszego do roboty? Czy ta biedna Łomża musi zawsze być pokazana zawsze ze takiej strony, zacofanie, debilizm u przedstawicieli wśród 460 p_osłów, jakieś pseudoafery, nieuków, tępaków urzędniczych, a lala bełkotliwy z ratusza bez skrupułów wybitnie przylizuje się tylko targetowi zacofanego macherstwa katopisowców no i tych mocodawców z Sadowej. Wychodzi z złożenia że jak błyśnie \"intelektem\" na poziomie elektoratu pisowskiego to go wyniosą na ołtarze, nic z tego jak PUSTO w Baniaku tak raczej sięgnie sie szamba.
|
|
Dobrze napisałeś a co to jest ta Łomża?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |