Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bilety |
Witam.Dla kogo były bilety na film \"Smoleńsk\" wydawane w urzędzie miejskim?Byłam dziś(tj.26.09) po godz.8,biletów brak.Pani w pokoju powiedziała, że było 300-400 biletów.Czyżby znowu,tylko dla elit, a dla zwykłych zjadaczy chleba jak zwykle-\"brak\"?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bilety |
Witam. Potwierdzam słowa przedmówczyni, po godzinie 8.00 na drzwiach pokoju nr 122 widniała kartka \"brak biletów na film Smoleńsk\". Myślicie ze w 30 minut przyszło do ratusza przynajmniej 150 osób (licząc oczywiście że 1 osoba dostała 2 bilety) i wszystko się rozeszło? Czy może pracownicy UM schowali je \"pod stół\" i rozdali między sobą. Ciekawe czy jest możliwość wglądu do jakiejś listy kto się zgłosił po te bilety. Jeśli komuś kto wejdzie na forum udało się dostać choć jeden bilet to piszcie, będzie chociaż wiadomo, że przynajmniej kilka sztuk było przeznaczonych do rozdania \"zwykłym\" mieszkańcom miasta.
|
|
Ja też byłem po 8.00 i już nie było biletów. To może jak tak duże zainteresowanie to niech wyswietlaja go kilka razy :)
|
|
Urzędnicy też chcą oglądać pewnie ;))) a i mają rodziny itd...
|
|
Potwierdzam. Ja też byłam ok. 8.30 i na dole, na drzwiach ruchomych była kartka, że biletów na film \"Smoleńsk\" brak. Jestem rozczarowana.
|
|
Szkoda oczu i słuchu na tak zmyślono propagandę - głupi film , nie ma tam nić ciekawego dziecinada mar
|
|
Smsem zapewne jedyna możliwość była zamówienia biletów ;) Prywatne miasto.
|
|
jestem vipem,mam bilety kto chce:)
|
|
Tośmy se pooglądali
|
|
Kiedy będzie normalnie wyświetlany w Łomży. Chciałbym obejrzeć, a biedakiem nie jestem więc stać mnie na kupienie biletu. Miłego dnia!
|
|
Przewidziałem to już w sobotę... Zróbcie dochodzenie, a pewnie się okaże iż na seansie sama śmietanka z UM + znajomi :)
|
|
http://www.tvn24.pl/lomza-smolensk-za-darmo-na-dwoch-projekcjach,679086,s.html
|
|
|
Bilety były reglamentowane, trzeba było odkurzyć Legitymacje PZPR to i bilet by się znalazł. Taki wspomnień czar... coś w stylu PRL - Konsumy!! W czasach PRL nazwę Konsumy przyjęło Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Handlowe, tworzące sieć sklepów i stołówek dla pracowników Ministerstwa Spraw Wewnętrznych - funkcjonariuszy Milicji Obywatelskiej i Służby Bezpieczeństwa. -- „Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.
|
|
ZEBY WEJSC TRZEBA BYLO WYSLAC SMS ;) TYLE W TEMACIE.
|
|
PATOLOGIA LOMZYNSKA SIEGNELA ZENITU.
|
|
Chrzanowski i kolejna porażka.... Połowa biletów dla mieszkańców połowa dla swoich .... Zal mnie ogarnia że mieszkańcy jeszcze nie zrobią z tym porządku tylko czekają na prokuratora
|
|
a co maja zrobic?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |