Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Licytacja allegro |
Siemka, wygrałem licytacje zegarka na allegro, użytkownik sprowadza je z zagranicy, po wygraniu lucytacji uzytkownik odpisal dopiero po 2 dniu usprawiedliwiał sie świętem, następnie oco mi chodzi to sposób płatności nie wcisnąłem \"płace\" tylko odrazu przelałem kase za wysyłke i za zegarek w tytule nr aukcji i pozniej wysylem email z danymi tak jak bylo pisane na aukcji, użytkownik odpisal mi na sms w którym pytałem czy pieniądze doszły odpisał tak, nastepnie zapytałem o wysyłke i sms i na email, do tej pory zadnej odpowiedzi nie widzę, zaczynam się martwic że to jest przekręt czy bez wciśnięcia opcji płace przez taką forme płatności mam szanse to zgłosci na policje zebym miał pokrycie ? z góry dzięki za odpowiedz ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Licytacja allegro |
Nie lepiej od razu pisać do Allegro? Po co tracić tutaj czas!?
|
|
sprawdz komentarze tego wystawiającego one wiele mówią. Pozdrawiam.
|
|
Zgłoś do allegro. Jeśli placiles przez pay you zwróca pieniądze. Takze za wysyłkę. Tylko trzeba w odpowiednim terminie wypełnić formularz i zgłosić sprawę na policje. Policja wyda postanowienie o wszczęciu dochodzenia. Ksero tego postanowienia wysylasz na allegro i jest zwrot pieniędzy. ale najpierw napisz do pomocy allegro. opisz problem do pomocy allegro. Oni skontaktuja się ze sprzedawca. Moga dac mu ostrzeżenie lub zablokowac konto.
|
|
Sprowadza zegarki z zagranicy. Aha wiec pewnie z Chin. Jeszcze może na aliexpress zamawia ,:) z Chin paczka nawet 60 dni potrafi iść h0jowe forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |