piątek, 06 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boisko Perspektywa przy SP9

Mam pytanie czy boisko opisane w artykule „To już przestało być śmieszne, a stało się żenujące” to własność szkoły czy spółdzielni ? Bo jeśli to boisko spółdzielni to każdy mieszkający na osiedlu Perspektywa powinien mieć do niego dostęp !!! Dzieci chcą grać w piłkę , dorośli biegać na bieżni, a tam jest wiecznie zamknięte.
Argumenty pani dyrektor są żenujące: bo ludzie chodzą bo psy srają, wszędzie srają, a ludzie sprzątają bo taki maja obowiązek. Nie każdy ma czas np na bieganie w godzinach pracy szkoły. Poza tym jak Pani dyrektor uważa jak chciałby ktoś tam wypić piwo to te ogrodzenie stanowi jakiś problem ? nie sądzę ! Po tą są kamery i oświetlenie żeby kretynów znaleźć jak niszczą, skate park może też na noc zamykajmy bo niszczą i psy chodzą !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boisko Perspektywa przy SP9

bardzo niedobrze, że wieczorami wejść pobiegać nie można. Ja tam widzę dorosłych, młodzież - wszyscy biegają.

Biegają, bo skaczą przez płot albo włażą przez dziury. Na co dzień furtki są zamknięte popołudniami i wieczorami. Piwo też piją...

No i bardzo dobrze że są zamknięte, a czemu miały być otwarte? Jest to teren szkoły i tyle w temacie. A czy ja jak chce to mogę sobie w każdej chwili wejść na stadion ŁKS czy tam MOSir-u ? no raczej nie. Więc nie wiem o co tyle szumu?

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org