Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Boisko Perspektywa przy SP9 |
Mam pytanie czy boisko opisane w artykule „To już przestało być śmieszne, a stało się żenujące” to własność szkoły czy spółdzielni ? Bo jeśli to boisko spółdzielni to każdy mieszkający na osiedlu Perspektywa powinien mieć do niego dostęp !!! Dzieci chcą grać w piłkę , dorośli biegać na bieżni, a tam jest wiecznie zamknięte. Argumenty pani dyrektor są żenujące: bo ludzie chodzą bo psy srają, wszędzie srają, a ludzie sprzątają bo taki maja obowiązek. Nie każdy ma czas np na bieganie w godzinach pracy szkoły. Poza tym jak Pani dyrektor uważa jak chciałby ktoś tam wypić piwo to te ogrodzenie stanowi jakiś problem ? nie sądzę ! Po tą są kamery i oświetlenie żeby kretynów znaleźć jak niszczą, skate park może też na noc zamykajmy bo niszczą i psy chodzą !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Boisko Perspektywa przy SP9 |
bardzo niedobrze, że wieczorami wejść pobiegać nie można. Ja tam widzę dorosłych, młodzież - wszyscy biegają.
|
|
Biegają, bo skaczą przez płot albo włażą przez dziury. Na co dzień furtki są zamknięte popołudniami i wieczorami. Piwo też piją...
|
|
No i bardzo dobrze że są zamknięte, a czemu miały być otwarte? Jest to teren szkoły i tyle w temacie. A czy ja jak chce to mogę sobie w każdej chwili wejść na stadion ŁKS czy tam MOSir-u ? no raczej nie. Więc nie wiem o co tyle szumu? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |