Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiono zabawkę Żyrafe |
Jak w temacie. Na alei Legionow w łomży niemowle zgubiło zabawkę białą, w brązowe kropki, kauczukowa żyrafe. Byla przywiązana do bluzeczki brązowo złotym sznurkiem. Dziecko dostało ją w prezencie na chrzest, było do niej bardzo przywiązane - najlepszy gryzak. Oczywiście mogę kupić nową, ale może ta ktoś widział. Bardzo proszę o kontakt jeśli ktoś znajdzie tel 504415664 Andaa1@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiono zabawkę Żyrafe |
ostatnio chodziła po parku Jana Pawła II ---------------------------------------------
|
|
no co ty w zoo w warszawie siedzi:)
|
|
Ostatnio jakieś dziecko zgubilo misia i aż w tv byla akcja.. Ja prdl kupta dziecku drugą taką samą i nie robta afer zawracając dvpę!
|
|
Ja nie widziałem
|
|
Juz kupiona nowa. Ale tamta byla aż starta i gładka od trzymania w rączce i miała inny dźwięk. Kwestia zużycia. Byłoby miło gdyby ktoś znalazł i chciał oddać. Za czekoladę czy piwo plus uśmiech dziecka
|
|
Daj spokoj. Nie wiesz co sie w miedzy czasie z nia dzieje - moze jakis zul ja obszczal, oplul itp. a ty umyjesz i dasz dziecku jako gryzak? Powaznie?
|
|
Przecież można wyparzyc.zreszta Dlaczego ktoś miałby pluć i sikac na zabawkę?
|
|
Zabawka oddana. Jeszcze raz dziękuję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |