Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs samoobrony - sztuki walki |
Jak w temacie, czy jest coś takiego w Łomży dla kobiet ok 30? Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs samoobrony - sztuki walki |
Jest w WSA. Pozdrawiam Andy
|
|
Łomżyńskie Centrum kształcenia Ustawicznego. Polecam gość lomza
|
|
Milano w Jeziorki dwa razy w tygodniu walki mieszane
|
|
Kiedyś w Łomżyńskim Klubie Karate były prowadzone zajęcia dla kobiet, taki mix aerobiku, samoobrony i karate. Czy dalej są pojęcia nie mam.
|
|
Chodzi o konkretną sztukę walki, ktorej mogłaby nauczyć sie od podstaw kobieta mająca 30 lat. Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
Idealna dla Ciebie będzie Krav Maga. Techniki obrony oparte są na naturalnych odruchach a do tego są bardzo skuteczne. Nie wymagają ogromnej siły ani też jakiejś super sprawności fizycznej, wiek i płeć też nie gra roli. Stosuje się tylko to co proste i skuteczne także myślę że dla Ciebie idealne. W Łomży były treningi krav magi w dawnym budynku LOKu (naprzeciw WORDu) ale nie wiem czy nadal są.
|
|
W Ostrołęce policja organizuje kursy \"bądź bezpieczna\" Trzeba się dowiedzieć bo co roku jest nowa edycja. Wiem bo brałam udział. Fajna sprawa:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |