Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Egzamin w Wordzie na prawo jazdy |
Witam, chciałabym spytać czy ktoś moze dac jakieś rady przed egzaminem na prawo jazdy kat B praktycznym, na godzinę 8 rano?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Egzamin w Wordzie na prawo jazdy |
przeczytaj instrukcje obslugi rqdia, poniewaz kierowca musi wykazac znajomosc obskugi wszystkich urzadzen w samochodzie ---------------------------------------------
|
|
jak włączyć wycieraczki:) niby glupota, ale mnie kilka lat temu na egzaminie śnieżyca złapala i ze stresu zapomnialam gdzie to jest:P ale udalo sie zdac! powodzenia!
|
|
Zapięcie pasów mar
|
|
pamiętaj o pasach i światłach i może glupio zabrzmi ale bez stresu :D !
|
|
Nie am się co stresować. Egzamin to banał Nic nie uderzy cię tak mocno jak życie.
|
|
Jadąc po łuku nikt Ciebie nie pogania, jedź ślimaczym tempem, dzięki temu możesz uniknąć wjechania na linię co powoduje oblanie egzaminu. Jak będzie padać, nie krępuj się, wyjmij z torebki chusteczkę i wytrzyj lusterko. Ja przez taką głupotę za pierwszym razem oblałam, bo osłabiło mi to widoczność linii jadąc tyłem po łuku. Dziś mam więcej doświadczenia, ale wtedy było kiepsko, bo kurs miałam w lecie, a zdawałam późniejszą jesienią, więc nie byłam przygotowana na gorszą pogodę. Dziś nic wielkiego, dla początkującego koszmar.
|
|
Ustaw.lusterka
|
|
Po pierwsze jak wsiadasz to wyciągasz pincet ktory wlasnie dostałeś na najmłodsze dziecko i dajesz je egzaminatorowi. Egzaminator bierze ten dowod dbałości o przyrost naturalny obywateli Polski i chowa go do lewej kieszeni. Pozniej jedziesz na miasto a egzaminator błogo przysypia marząc o tym na co wyda pincet......a Ty zdajesz egzamin.
|
|
I jak poszło?
|
|
Autor: Feldkurat Katz ahahah dobre ,i prawdziwe
|
|
Egzamin już jutro :)
|
|
Napisz jak poszło. Trzymam kciuki :)
|
|
Nie martw się, bez stresu, najlepsi kierowcy zdają za drugim razem :P
|
|
Haha, potwierdzam, również zdałem za 2, tyle że w Warszawie. Mam nadzieję, że się udało. Daj znać, moja dziewczyna niedługo będzie zdawać w Łomży.
|
|
Zdałam! !!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |