Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
założenie własnej firmy |
Witam.może ktoś się orientuje czy w Łomży jest jakaś firma która pomaga,udziela informacji w założeniu własnej działalności gospodarczej? Na necie nic znaleźć nie mogę. Kiedyś coś takiego było chyba na Szosie Zambrowskiej ale chyba już nie ma tego biura a w pup tak chętnie tłumaczą że się wszystkiego odechciewa :-(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: założenie własnej firmy |
Hej, Instytucji chyba nie ma.. Podaj, proszę nr telefonu to zadzwonię.. Rok temu założyłam 1-os.firmę... Na ile będę mogła podpowiedzieć, to pomogę.. Pozdrawiam:)
|
|
Dzień dobry, Udzielimy bezpłatnych informacji w Centrum Wspierania Biznesu, Łomża, ul. Polowa 53, pokój nr 3, tel. 86 215 16 90 Pozdrawiam WS
|
|
Tylko nie daj się namówić na pożyczki na działalność gospodarczą..
|
|
dzięki bardzo za pomoc,pozdrawiam wszystkich;-) miłego dnia
|
|
JAK ZAREJESTROWAĆ DZIAŁALNOŚĆ, JAK ZAŁOŻYĆ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ, JAK ZAŁOŻYĆ FIRMĘ, OTWARCIE FIRMY- działalność gospodarcza krok po kroku. w internecie dziesiątki tematów, a ty piszesz, że nic znależć nie możesz ? czarno to widzę tą twoją firmę, jak na wstępie masz aż takie problemy :))
|
|
potrzebuję porad co do kilku szczegółów o których nie ma mowy, dziękuję za dyskusję tylko po co ta złośliwośc. moja firma,moja sprawa i tobie nic do tego. pozdrawiam
|
|
Mi się udało rozkręcić biznes do tego stopnia że zatrudniam 10 osób z czego 7 to Ukraińcy :) Podaj maila, a podam Ci przepis na sukces ;) A póki co zostawiam namiary na agencję, za pośrednictwem której możesz zatrudnić Ukraińców https://www.polrab.pl/zatrudnienie/ :)
|
|
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j trollu z tego forum. nawet w niedzielę k.u.t.a.s wkleja te swoje dziadowskie linki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |