Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Everlast gdzie? |
Witam czy ktoś się orientuje w jakim miejscu w Łomży kupię rzeczy firmy everlast(np. spodnie,bluzy itp.) Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Everlast gdzie? |
W sklepie stacjonarnym bądź internetowym z odzieżą.
|
|
a gdzie jest ten sklep stacjonarny? Pozdrawiam.
|
|
kajka31 na allegro zobacz
|
|
w Anglii to w takich ciuchach sie chodzi do pracy fizycznej, co to wogole za firma everlast i lonsdale jeden wielki szmelc gatunkowy, kto byl w uk ten wie
|
|
w Polsce ludzie chodzą do roboty np.na budowę w oryginalnych butach i ciuchach,oczywiście używanych więc to nie nowość z tą anglią
|
|
jeden wybiera markę adidas,drugi puma a trzeci everlast
|
|
chilu widzę że się kompletnie nie znasz,gdyż syn chodzi w spodniach tej marki cały sezon i odkładam je nie dlatego,że się zniszczyły tylko dlatego,że z nich wyrasta.proszę o normalne odpowiedzi czy to takie trudne??? Pozdrawiam.
|
|
ten czilu to chyba dresy adidosa nosi, tak czuję.
|
|
On w ciuchach tych firm sprzątał tam pola golfowe więc wie to z własnej autopsji a w ubraniach firmy UMBRO stawał pod Kościołem. Nie dyskutujcie z ekspertem!
|
|
to jest normalna odpowiedz i z autopsji i to ja tu jestem blaznem? , bluza everlast w sportsdirect to srednio 15 fuli , moze w PL sa drozsze i lepsze gatunkowo ale tam to szmelc , mam kilka bluz nike adidas ale tam cos dobrego gatunkowo to zaczyna sie od 30fuli wzwyz , w powyciaganych everlastach to chodza litwini na fabrykach , ktore mozna kupic za grosze , ale gatunek to inna sprawa , po kilka praniach cala bluza w supłach i jak psu z gardla, szczam na hejty :D
|
|
Ten caly everlast jak i siec sklepow sports direct co w nich sie znajduje to jedno razowki dla biednych ludzi zeby biede odgonic na jakis czas 3 prania i wszystko do wyjebania haahahah pozniej np. bluzy spodnie dresowe mozna oddac ludziom na wies jako worki do ziemniakow ,a buty tez nie lepsze 3-6 miechow i do wyjebania,albo do wywalania gnoju sie nadaja NIE POLECAM EVERLASTA i wogle rzeczy z tej sieciowki. Dodam ze ciuchy traca na kolorze po pranaich, chyba ze te plastikowe ciuchy z odzyskow plastkiku kupisz to nie rozciagaja sie i nie wypieraja:)))) Autor: kajka31 (---.elomza.pl) Moze ty czujesz w tym piniadz i weszysz jakie sa opinie i masz ochote towaru nadobyc sie z taniego zrodelka z angoli jak to wiekszosc ludkow swoich czasow z primarka kupowala i zwozila na zarobek krecac lody ahahah Ona czuje piniadz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |