niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Everlast gdzie?

Witam czy ktoś się orientuje w jakim miejscu w Łomży kupię rzeczy firmy everlast(np. spodnie,bluzy itp.)

Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Everlast gdzie?

W sklepie stacjonarnym bądź internetowym z odzieżą.

a gdzie jest ten sklep stacjonarny?

Pozdrawiam.

kajka31 na allegro zobacz

w Anglii to w takich ciuchach sie chodzi do pracy fizycznej, co to wogole za firma everlast i lonsdale jeden wielki szmelc gatunkowy, kto byl w uk ten wie

w Polsce ludzie chodzą do roboty np.na budowę w oryginalnych butach i ciuchach,oczywiście używanych więc to nie nowość z tą anglią

jeden wybiera markę adidas,drugi puma a trzeci everlast

chilu widzę że się kompletnie nie znasz,gdyż syn chodzi w spodniach tej marki cały sezon i odkładam je nie dlatego,że się zniszczyły tylko dlatego,że z nich wyrasta.proszę o normalne odpowiedzi czy to takie trudne???

Pozdrawiam.

ten czilu to chyba dresy adidosa nosi, tak czuję.

On w ciuchach tych firm sprzątał tam pola golfowe
więc wie to z własnej autopsji a w ubraniach firmy
UMBRO stawał pod Kościołem.

Nie dyskutujcie z ekspertem!

to jest normalna odpowiedz i z autopsji i to ja tu jestem blaznem? , bluza everlast w sportsdirect to srednio 15 fuli , moze w PL sa drozsze i lepsze gatunkowo ale tam to szmelc , mam kilka bluz nike adidas ale tam cos dobrego gatunkowo to zaczyna sie od 30fuli wzwyz , w powyciaganych everlastach to chodza litwini na fabrykach , ktore mozna kupic za grosze , ale gatunek to inna sprawa , po kilka praniach cala bluza w supłach i jak psu z gardla, szczam na hejty :D

Ten caly everlast jak i siec sklepow sports direct co w nich sie znajduje to jedno razowki dla biednych ludzi zeby biede odgonic na jakis czas 3 prania i wszystko do wyjebania haahahah pozniej np. bluzy spodnie dresowe mozna oddac ludziom na wies jako worki do ziemniakow ,a buty tez nie lepsze 3-6 miechow i do wyjebania,albo do wywalania gnoju sie nadaja NIE POLECAM EVERLASTA i wogle rzeczy z tej sieciowki. Dodam ze ciuchy traca na kolorze po pranaich, chyba ze te plastikowe ciuchy z odzyskow plastkiku kupisz to nie rozciagaja sie i nie wypieraja:))))

Autor: kajka31 (---.elomza.pl) Moze ty czujesz w tym piniadz i weszysz jakie sa opinie i masz ochote towaru nadobyc sie z taniego zrodelka z angoli jak to wiekszosc ludkow swoich czasow z primarka kupowala i zwozila na zarobek krecac lody ahahah Ona czuje piniadz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org