Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fizjoterapeuta |
Hej czy ktos mógłby dac namiary na sprawdzonego fizjoterapeutę z łomzy, mam problem z kręgosłupem z gory dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fizjoterapeuta |
Ja od 12 lat mam dyskopatię, jeżdzę na masaż i nastawianie do pana Czarneckiego do Czartori do ośrodka Iris.
|
|
dobrego bolca ci polecam, nie masaże i nastawiania :)
|
|
Speech vel Zonk i kilka jeszcze innych nicków nigdy nie zmądrzejesz pajacu?! Zaczepki szukasz? To szukaj dalej.
|
|
:) forumowa seksi babcia , która tu pisała kiedyś o zbawiennych w jej wypadku, skutkach robienia loda :))) De. ... a do psychiatry gdzie jeżdzisz ?
|
|
Ja nigdzie,nie mam potrzeby, ale ponoć na drzwiach psychiatry do którego ty chodzisz wisi tabliczka z napisem: Proszę zachować ciszę, nie jesteście sami.Oni są wszędzie i was słyszą.A to dobrze dla ciebie nie rokuje.
|
|
Dyskopatia, to choroba zwyrodnieniowa nie jedyna w twoim przypadku :) ... na starość też już kartofle z obiadu gubisz , a to negatywne skutki uprawiania seksu analnego :)) masz lużne zwieracze :)))
|
|
Trzeba ustalić miejsce bólu a potem dowiedz się jakie ćwiczenia są dozwolone i potrzebne. wystarczy 10 min dziennie lub co drugi dzień a będzie coraz lepiej. anka
|
|
Nie preferuję takich rzeczy, a do starości daleka droga, więc skończ te brednie i nie zaśmiecaj tematu.Żegnam, szkoda mi czasu na pisanie z idiotami.
|
|
Dobrze sprawdza się basen, rozciagają się wtedy wszystkie mięsnie.
|
|
haha teraz , to nie preferujesz, oj wypierasz się jak żaba błota, tego co kiedyś tu sama wcześniej pisałaś wstydzisz się teraz seksi babciu ?
|
|
do garów babciu !
|
|
Kvrwa jaki z ciebie cymbał, że szok.Ty pewnie lepiej wiesz co ja preferuję.Speech ja się nie dziwię że co rusz inaczej się nazywasz był i zonk i zezowate szczęście i egzorcysta itp.Każdy poznaje się na wariacie i nikt w polemikę zbyt długo nie chce wchodzić, potem znikasz na trochę aby wrócić z nowym nickiem.Ale durnia każdy pozna po stylu pisania i zmiana tu nic nie daje.Więc poszukaj innej\"ofiary\" bo mnie imbecyl nie wzrusza.
|
|
Ty uważaj na te wklejki bo kiedyś już skamlałeś i przepraszałeś na forum za zdjęcie.A pani na zdjęciu z żadnej strony do mnie niepodobna. A rajstop nie noszę, nie cierpię.
|
|
nie spinaj się tak, bo popuścisz :)))))))))
|
|
to co te zdjęcie robi na twoim profilu randkowym ? :)))))
|
|
Mi profil randkowy nie jest potrzebny, ale widzę biedaku że ty poszukujący, ale coś za dużych wymagań nie masz skoro takie kiepskie\"towary\" oglądasz, mało apetyczne te zdjęcie i te gacie, nie wspominając o wiszących rajstopach.Ale cóż się dziwić sam sobą nic ciekawego nie reprezentujesz to i na nic lepszego nie masz co liczyć.
|
|
De, Ten jest idiotą który widzi w innych idiotyzm bo zna się na tym a ty jesteś specem a na randkę umów się z żabą to może zamieni się w księżniczkę ? ale musisz żabę pocałować w D... anka
|
|
Doskonałym wyborem będzie fizjoterapeuta gdańsk http://pegaz.la/fizjoterapia-dzieci-i-niemowlat/fizjoterapia-niemowlat/ . Jeżeli chodzi o fizjoterapię to tutaj tego typu zajęcia wykonywane są bardzo profesjonalnie, dodatkowo pracują tutaj osoby z naprawdę wielkim doświadczeniem
|
|
Dobry fizjoterapeuta na pewno się przyda. Ja przynajmniej tak to obecnie widzę!! To jest rzecz podstawowa!! ______________________________________ pisaniepraclicencjackich.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |