Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siłownia |
która siłownia najlepsza po korzystnych cenach??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siłownia |
Wszędzie chyba podobne ceny.. Mnie interesuje żeby byla klima,nowoczesny sprzęt, przyjazna atmosfera dla kobiet, instruktor non stop na sali w cenie
|
|
ja mogę być twoim instruktorem,wycisnę z ciebie ostatnie poty:)
|
|
Na ten moment dwie największe i raczej najlepiej wyposażone to Best Gym (skrzyżowanie al. Legionów i al. Piłsudskiego) oraz Pro Fitness (ul. Sybiraków). --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
Dla kobiet lepszy będzie ProFitness - dobrze wydzielone strefy, odpowiedni sprzęt, klima, na miejscu sią też instruktorzy możesz też wybrać zajęcia grupowe.
|
|
Kurde ale wybór, ciężko się zdecydować ;)
|
|
Wybór jak na Łomżę niezły, a ja wciąż się zmotywować nie mogę. Może jak zamówię sobie jakiś gadżet lub ego typu koszulkę t to wreszcie zmobilizuję się do chodzenia.
|
|
pro fitness polecam od siebie
|
|
Teraz powstaje nowa siłownia-warto zaczekać i zobaczyć co zaoferują:)Ja np czekam :)
|
|
Autor: Pati1985 (---.elomza.pl) ale to co bedziesz czekac czekac a miesien stygnie trzeba chodzic w miedzy czasie na jakas ,wlasnie ale na jaka ? autor: anna78 - pro fitnes odpada ciasno i zadna rewelacja tyle ze naglosnione leca z ciekawosci na rozne darmowe knkursy wszystko sprytem robione a nie silowo niedlugo i te klimy nie pomoga jak i te darmowe konkursiki jak trolem zacznie zalatywac ehhhh
|
|
Konkurs wycieczki na Majorkę, brak słów...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |