wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co to za sztuczne ognie?

Czt ktoś wie co się działo wczoraj gdzieś w okolicach Centrum Katolickiego (chyba)??? Jak zwykle nic nie podano do wiadomości że będzie tam jakaś impreza.Dopiero jak zobaczyłem ognie sztuczne z daleka to się domyśliłem że coś tam było.A tak się nudziłem wczoraj i nie wiedziałem co robić!!!!
A tak w ogóle to czy coś będzie teraz w najbliższym czasie w Łomzy się dziać??? (koncerty itp)?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co to za sztuczne ognie?

to były fajerwerki nad Stokrotka ..festyn był;) ... a dziś jest impreza organizowana przez spółdzielnie mieszkaniową na strzelnicy koło ul. Konstytucji 3 Maja ...wystąpia miedzy innymi Toplesi;)

a wiecie moze o ktorej beda Toplesi??

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

toplesi bedo o 21 gwiazda wieczoru wkoncu no nie

,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"

Niech ich **** strzeli i nie przyjada.

a co oznacza toplesi??? pewnie gwiazda disko polo no tak,,, dobrze ze na południu ta impreza tam z pewnoscia wiejskich fanów niezabraknie tylko oby wieczorem bo niezdożo z pobliskich wioch po opożądku

Jak zawsze ładne sztuczne ognie na festynach nam prezentuje stokrotka.

http://lomza.go.pl

Zgadzam się. ;)

ludzie , przeciez to ławke ktos podpalil

Jaki festyn na strzelnicy? Bydło i już! Do późna w nocy szwendali się po okolicy i darli mordy pod oknami!

No wedlug mnie to tym razem tez troszke przesadzili. Mnie osobiscie disco polo zupelnie nie pociaga ;) ale niech sobie robia takie imprezy. Tylko litosci... nie od 9 rano do 23... Pech chcial ze nad ranem wrocilem z wesela, wiec lomotu mialem juz dosc ;) A tu budze sie i dalej cos mi lupie za oknem... zamkniecie okien niestety nie pomoglo i caly dzien, do poznych godzin wieczornych, moja biedna skacowana glowa narazona byla na mniej lub bardziej rytmiczne dudnienie. Tak dlugie imprezy mogliby organizowac gdzies na uboczu jednak. Tym bardziej w niedziele, jak ludzie chca odpoczac po baletach i wyspac sie do pracy w poniedzialek ;)

Na jednostce wojskowej może by mieli ''prawdziwe ciepłe ognie'' lepsze niż stokrotka a co do tych najebanych to mnie najbardziej denerwowało aż mi pod bloki ich poniosło;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org