Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to za sztuczne ognie? |
Czt ktoś wie co się działo wczoraj gdzieś w okolicach Centrum Katolickiego (chyba)??? Jak zwykle nic nie podano do wiadomości że będzie tam jakaś impreza.Dopiero jak zobaczyłem ognie sztuczne z daleka to się domyśliłem że coś tam było.A tak się nudziłem wczoraj i nie wiedziałem co robić!!!! A tak w ogóle to czy coś będzie teraz w najbliższym czasie w Łomzy się dziać??? (koncerty itp)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to za sztuczne ognie? |
to były fajerwerki nad Stokrotka ..festyn był;) ... a dziś jest impreza organizowana przez spółdzielnie mieszkaniową na strzelnicy koło ul. Konstytucji 3 Maja ...wystąpia miedzy innymi Toplesi;)
|
|
a wiecie moze o ktorej beda Toplesi?? Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
toplesi bedo o 21 gwiazda wieczoru wkoncu no nie ![]() ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
Niech ich **** strzeli i nie przyjada.
|
|
a co oznacza toplesi??? pewnie gwiazda disko polo no tak,,, dobrze ze na południu ta impreza tam z pewnoscia wiejskich fanów niezabraknie tylko oby wieczorem bo niezdożo z pobliskich wioch po opożądku
|
|
|
|
ludzie , przeciez to ławke ktos podpalil
|
|
Jaki festyn na strzelnicy? Bydło i już! Do późna w nocy szwendali się po okolicy i darli mordy pod oknami!
|
|
No wedlug mnie to tym razem tez troszke przesadzili. Mnie osobiscie disco polo zupelnie nie pociaga ;) ale niech sobie robia takie imprezy. Tylko litosci... nie od 9 rano do 23... Pech chcial ze nad ranem wrocilem z wesela, wiec lomotu mialem juz dosc ;) A tu budze sie i dalej cos mi lupie za oknem... zamkniecie okien niestety nie pomoglo i caly dzien, do poznych godzin wieczornych, moja biedna skacowana glowa narazona byla na mniej lub bardziej rytmiczne dudnienie. Tak dlugie imprezy mogliby organizowac gdzies na uboczu jednak. Tym bardziej w niedziele, jak ludzie chca odpoczac po baletach i wyspac sie do pracy w poniedzialek ;)
|
|
Na jednostce wojskowej może by mieli ''prawdziwe ciepłe ognie'' lepsze niż stokrotka a co do tych najebanych to mnie najbardziej denerwowało aż mi pod bloki ich poniosło;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |