Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgrzewanie pił taśmowych |
Witam, jak w temacie, kto w Łomży zgrzewa piły taśmowe. Pozdrawiam Temid
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgrzewanie pił taśmowych |
Nie powinno się zgrzewać pił taśmowych .
|
|
Fabrycznie są zgrzewane, wiec pewnie można. Tyle że na odpowiednim sprzęcie. i o to pytam: Kto takim sprzętem dysponuje? Temid
|
|
Zgrzewanie pil tarczowych jest bardzo niebezpieczne bo jak ja złe zagrzejesz to moze sie urwać i wtedy morze ci ucisnąć palce, renke albo nawet zabić. To jest lepiej jak wydasz wiecej kasy i kupisz oryginalnie zgrzana w fabryce to wtedy wiesz ze przeżyjesz caly robote ktora bedziesz robic.
|
|
wiem że do ostrołęki woził mój znajomy i tam spawali
|
|
Wpisz w wyszukiwarkę piły taśmowe Koronet , ta firma wszystko robi
|
|
Może nie na temat ale co tam ... Miedzy nami mieszkańcami, dziś zawrzało SMSami. Nie wiadomo było do końca, czy prezydent wysłał smsa do Gońca. Sam Mariusz zdania nie zabierał, z Kołakiem niepotrzebnie zadzierał. Dobrali mu się do koryta, czy odejdzie ?- każdy pyta. Czy odejdą też jego doradcy, koledzy, społecznicy i inni władcy. Referendum nam się szykuje, bo każdy na forum śle ch*** Nowych miejsc pracy też nie przybyło, jedynie kolegom lepiej się żyło. Strefy Kibica także nie zorganizowałeś, za nasze zaufanie podziękowałeś. Łomża dziś huczy o SMSowej aferze, słyszałem dzisiaj jak jechałem na rowerze. W kolejce w sklepie czy u fryzjera, każdy dziś mówi: Taka afera! Łomża to nie jest miasto zaściankowe, żeby załatwiać przez SMSa umowę. Bezrobotnych w Łomży jest wiele, to nie tylko Twoi przyjaciele. Pora pakować rzeczy z ratusza, Twa wyborcza obietnica nikogo nie rusza, Skończą się dresy, skończą dotacje, Szykuj się Mariusz na polityczne wakacje!
|
|
Piły taśmowe do P. Władka w bazie WZGS .
|
|
Oczywiście, że zgrzewanie pił taśmowych jest wykonywane. Trzeba jedynie wiedzieć, jak się do tego zabrać, aby nie zniszczyć sprzętu ani materiałów. W ofercie niektórych sklepów znajdują się także specjalne zgrzewarki do pił taśmowych, dzięki którym takie łączenie pił odbywa się szybko i sprawnie. Jeśli odpowiednio wykonamy zgrzewanie, nie ma możliwości by taka piła taśmowa się rozerwała... Prawdopodobieństwo jest równe możliwości zerwania się fabrycznie zgrzanej piły - w końcu w miejscu produkcji używają tych samych maszyn.
|
|
Oczywiście, że zgrzewanie pił taśmowych jest wykonywane. Trzeba jedynie wiedzieć, jak się do tego zabrać, aby nie zniszczyć sprzętu ani materiałów. W ofercie niektórych sklepów znajdują się także <a href=\"https://www.aspa.pl/zgrzewanie-pil-tasmowych/\">specjalne zgrzewarki do pił taśmowych</a>, dzięki którym takie łączenie pił odbywa się szybko i sprawnie. Jeśli odpowiednio wykonamy zgrzewanie, nie ma możliwości by taka piła taśmowa się rozerwała... Prawdopodobieństwo jest równe możliwości zerwania się fabrycznie zgrzanej piły - w końcu w miejscu produkcji używają tych samych maszyn.
|
|
ojojoj link się nie podświetlił ... nie zapłacą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |