Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama-ulotki banery wizytówki |
ktora agencje reklamy polecacie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama-ulotki banery wizytówki |
ulotki najtaniej na nowogrodzkiej przed negresko, Baner + wizytówki robiłem na rogu alei legonów i piłsudskiego w Robson ale nie sprawdzałem u innych cen baneru.
|
|
Zależy, jak jakość to w Robsonie jak cena to szukaj na allegro.
|
|
Zostawcie te sklepy w spokoju one nie potrzebne ,na alegro najtaniej i najdokladniej dostawa w ten sam dzien .Nawet juz po pieczywo i nabial nie chodze kupuje przez alegro zawsze swierze tanie i maja dlugie daty waznosci .Polecam alegro
|
|
Emclat- polecam!!! Korzystalam i jestem zadowolona:)
|
|
Zależy jeszcze co dokładnie potrzebujesz :) mogę Ci polecić pixel projekt :) dobra firma szybko wykonuje zlecenia :) dobra banery kraków
|
|
ja projektuje, polecam lesnykwiat@gmail.com
|
|
A ja zajmuje sie kolportazem ulotek ... dla sklepow, firm, punktow usługowych Łomza i okolice (bloki - euroskrzynki, domki) Ostroleka Kolno Moge zagwarantowac dobrze wykonana usluge i dobra cene ! Zgłszenia na maila ( jest w profilu ).
|
|
Wiadoma to rzecz, że typowo po łomżyńsku jest zamówić reklamę, inną usługę, czy kupić coś gdziekolwiek, aby tylko nie dać zarobić komuś we własnym mieście. Ja przekornie proponuję jednak w Łomży: Drukarnia Kamil Borkowski na Łąkowej lub koło \"Bonaru\" lub Logo TK na rogu Polowej i Giełczyńskiej. Sprawdzone. Dane \"wygooglować\" łatwo. :-)
|
|
GRAFISIDE na Mazowieckiej. Tylko tam!! http://grafside.com.pl/
|
|
Kompleksowo do sprawy reklamy outdoorowej podchodzi agencja Expansa. Zajmują się projektem, montażem, ale też dbają o takie rzeczy jak dokumentacja techniczna dla konstrukcji, pozyskiwanie gruntów pod tablice reklamowe i wszystkich zezwoleń, a trochę tego jest. Na stronie agencji expansa.pl jest trochę zdjęć z ich realizacji można sobie porównać.
|
|
Tylko dlaczego nie stać ich na prawdziwą profesjonalną reklamę tylko trolla opłacają
|
|
Ja swoje wizytówki stworzyłem na stronce 4create.eu
|
|
Global Media Center zdecydowanie.
|
|
Ale jak w ogóle rozdawać wizytówki, żeby dotarły do potencjalnych klientów?
|
|
Ulotki to dobry pomysl na reklame, ale jesli wiemy, jak je wykorzystac. Do tego na pewno przyda sie tez dobra drukarnia (ja korzystalam z A3extra). Jesli juz mamy dobry sposob i fajne ulotki to mozemy liczyc, ze pojawi sie wiecej zainteresowanych.
|
|
Na Remadays warto się rozejrzec za takimi rzeczami, wszystko w jednym miejscu mozna znalezc. Ja sie w lutym wybieram, znajomy mi polecał i wlasnie z nim jadę zobaczyc co tam wymyslili w tym roku.
|
|
Drukarnia Kamil Borkowski na łąkowej
|
|
Rozniose ulotki dokładnie , niedrogo - signum@opoczta.pl
|
|
Ulotki i wizytówki to świetna opcja na reklamę. Można się również zdecydować np. na druk roll up. Wiele drukarni ma go w swojej ofercie. Sprawdź sobie koniecznie drukarnię A3extra. Ja robiłem ostatnio tam właśnie wizytówki i przede wszystkim bardzo podoba mi się jakość ich wykonania.
|
|
Masterland w łomży swego czasu był najtańszy nie wiem jak teraz cenowo.
|
|
Masterland chyba już nie istnieje
|
|
Kolportaz ulotek - tanio, solidnie. signum@opoczta.pl Zapraszam !
|
|
Zazwyczaj szukam w internecie, wysyłają pocztą więc nie ważne gdzie się zamawia.
|
|
Jak dla mnie to bardzo dobrym rozwiązaniem okazał się url building . Dodatkowo firma bardzo profesjonalnie podchodzi do zleceń klientów, więc warto na nich postawić
|
|
Jaka forma reklamy jest według Was obecnie najskuteczniejsza i dlaczego? Chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę http://www.aircold.pl/dlaczego-warto-wspolpracowac-z-influencerami/ , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat współpracy z influencerem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |