wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ubrania

Witam,
Gdzie w Łomży moge sprzedac lub wstawic do sprzedania ubrania uzywane???
dzieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ubrania

Na Bazarku łomżyńskich mamusiek lub na łomżyńskie mamuśki wszystko na fb. Tylko zmień nazwę na np. Jadzia to cie przyjmą haha bo inaczej nic z tego.

Zaraz sprzedać ! Stoja pojemnki na miescie i możesz oddać ! Materialista !

Witam czy ktoś zna Panią Magdalenę Niksa zam.Łączna 7a w Łomży, pytam ponieważ ta Pani oszukala mnie na olx przydała mi dla dziecka stare śmierdzące najgorszym lumpeksem rzeczy odesłałam Pani Magdalena przyjęła rzeczy z powrotem ale ma problem z oddaniem pieniędzy jest to kwota 30 zl może dla kogoś niewielka ale dla mnie duża. Proszę jeżeli zna ktoś ta Panią o przypomnienie jej ze czekam na pieniądze. Pani ta nadal jest na olx ale nie odpowiada na moje emaile.Nie wiem jak można tak oszukiwac ludzi.Proszę o pomoc w tej sprawie.

A może na jakimś portalu w grupie wystawić?

Ogolny

Witam czy ktoś z Państwa zna Panią Magdalenę Niksa zam.Łączna w Łomży. Pani ta oszukala mnie na olx kupiłam od niej rzeczy dla dziecka oczywiście przysłała mi stare śmierdzące lumpeksem rzeczy z dziurami odesłałam jej rzeczy oczywiście paczkę przyjęła z powrotem ale nie oddala mi pieniędzy nie odpisuje na moje emaile pomimo że nadal handluje na olx i mami ludzi lachy mi z lumpeksu.Proszę jeśli ktoś z Państwa ja zna niech przypomnij ze jest mi winna 30 zl .Ja muszę ciężko pracować na te pieniądze. Dla mnie ta P.Magda jest zwykła oszustka .Bogda

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org