Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ubrania |
Witam, Gdzie w Łomży moge sprzedac lub wstawic do sprzedania ubrania uzywane??? dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ubrania |
Na Bazarku łomżyńskich mamusiek lub na łomżyńskie mamuśki wszystko na fb. Tylko zmień nazwę na np. Jadzia to cie przyjmą haha bo inaczej nic z tego.
|
|
Zaraz sprzedać ! Stoja pojemnki na miescie i możesz oddać ! Materialista !
|
|
Witam czy ktoś zna Panią Magdalenę Niksa zam.Łączna 7a w Łomży, pytam ponieważ ta Pani oszukala mnie na olx przydała mi dla dziecka stare śmierdzące najgorszym lumpeksem rzeczy odesłałam Pani Magdalena przyjęła rzeczy z powrotem ale ma problem z oddaniem pieniędzy jest to kwota 30 zl może dla kogoś niewielka ale dla mnie duża. Proszę jeżeli zna ktoś ta Panią o przypomnienie jej ze czekam na pieniądze. Pani ta nadal jest na olx ale nie odpowiada na moje emaile.Nie wiem jak można tak oszukiwac ludzi.Proszę o pomoc w tej sprawie.
|
|
A może na jakimś portalu w grupie wystawić?
|
|
Ogolny |
Witam czy ktoś z Państwa zna Panią Magdalenę Niksa zam.Łączna w Łomży. Pani ta oszukala mnie na olx kupiłam od niej rzeczy dla dziecka oczywiście przysłała mi stare śmierdzące lumpeksem rzeczy z dziurami odesłałam jej rzeczy oczywiście paczkę przyjęła z powrotem ale nie oddala mi pieniędzy nie odpisuje na moje emaile pomimo że nadal handluje na olx i mami ludzi lachy mi z lumpeksu.Proszę jeśli ktoś z Państwa ja zna niech przypomnij ze jest mi winna 30 zl .Ja muszę ciężko pracować na te pieniądze. Dla mnie ta P.Magda jest zwykła oszustka .Bogda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |