Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem bezrobotny od 2 lat. Kiedy otrzymam sms? |
Kochani, Od 2 lat bezskutecznie szukam zatrudnienia. Każdego dnia wstaje rano, przemywam twarz, gole się, biorę prysznic... Następnie biorę swój telefon do ręki i zastanawiam się czy to ten dzień ? Ten dzień w którym wreszczie otrzymam wiadomosć sms o treśći: EDWARDZIE, W RATUSZU POTRZEBUJEMY GOŃCA, CZY JESTEŚ ZAINTERESOWANY? Zarejestruj sie w UP i jutro zglos się do kielczewskiego dostaniesz umowe o prace 1850 brutto TEN DZIEŃ NA, KTÓRY CZEKAM OD 2 LAT! może jutro będzie ten dzień ? może jutro szczęśćie usmeichnie się własnie do mnie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem bezrobotny od 2 lat. Kiedy otrzymam sms? |
Podaj swój numer to może ktoś ci napisze sms-a.
|
|
pomagałem w kampanii jego konkurentowi :(
|
|
4 lat w UP, żadnego sms-a, a głosowałam na niego :D
|
|
widzialy galy co wybieraly....
|
|
Załóż działalność gospodarczą. Weź sprawy w swoje ręce.
|
|
ale ja chce tak jak koledzy Kubusia Puchatka! Ciepła posadka, tańce swawole....inne życie po prostu p******* ;)
|
|
hahah totalna kompromitacja , takimi sprawami powinno zająć się organy ścigania , legalne raczej to nie jest , ustawianie po stanowiskach pociotaków i kolesi z kampanii nie powinno mieć miejsca ... Ten człowiek nie nadaje się na prezydenta, nie ma pojęcia o władzy , o zarządzaniu miastem , wszystko dzieje się jak w czeskim filmie , nie tedy droga , wróże temu panu pierwszą i ostatnią kadencję !!! Jeśli ten człowiek ma odrobinę honoru , i ambicji powinien ustąpić z urzędu !
|
|
spokojnie...może do nas wszystkich jeszcze przyjdą smsy ;) 11 lipca Panie Prezydencie! Pamiętamy Jakby powiedział Barack Obama - w tym dniu wszyscy jestesmy GOŃCAMI :)
|
|
Ludzie kto ma wtyki załatwić robotę,podam numer Tel.jak trzeba,można dzwonić ale lepiej piszcie sms ha ha ha
|
|
heheh ok ale umowa :D ? ale ale ale umowa !
|
|
oczywiscie o prace 1850 brutto + premia!
|
|
Cały ***,szkoda mojej fatygi
|
|
+ premia!
|
|
może CBA lub TVN zawiadomić! sprawdzić listę wsparcia w kampanii wyborczej, kto ze znajomych , gdzie teraz pracuje? pytanie : czy Ratusz wcześniej zgłosił w PUP wakat na stanowisku gońca? niby praca za najniższą i na krótki czas , ALE zawsze to coś i z możliwością dalszego się zahaczenia - w Łomży pracy brak i nie za tak niskie pieniądze wielu ludzi by chciało tam popracować ( oj, w innych robotach , jak tu często ludzie piszą, trzeba się naprawdę ciężko narobić, pracując i ponadnormatywnie/nadgodziny a i często wypłata nie pewna ) - czy w PUP była ogólnie dostępna oferta tej pracy ??????????? sama korespondencja sms-owa , jej treść, jak i forma - dyskwalifikuje młodego !!!!
|
|
„(… - imię) pogadaj z bienkiem zeby dal Ci roboty publiczne to Cie wezmiemy....(...)
|
|
takie to prawo i sprawiedliwość
|
|
tu link http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=42850 za chrzanowskiego w Łomży nie ma nepotyzmu, kumoterstwa ect... tylko krewni i znajomi królika mają się coraz lepiej :)))))))) tyle było w kampanii wyborczej obiecanek, że będzie lepiej, uczciwie, sprawiedliwie i wg kompetencji, a co jest teraz?? gorzej jak było!!!
|
|
za najniższa krajowa chętnie pójdę do pracy w łomży
|
|
Ale ja czegos nie rozumiem. Koledze chcial robotę załatwić a on poszedł z tym na policje?
|
|
jak nie wiesz o co chodzi, to jak zawsze o pieniądze, pewnie kolega od kolegi w ramach wdzięczności chciał więcej pensji i lepszy etat na stałe wszak przynajmniej od 2006roku kumplowali „Dziekuje (… - imię).wiem,ze na Ciebie zawsze mozna liczyc i Ci ufac,bo jestes uczciwym czlowiekiem. odezwe sie po inauguracji kampanii pozdr”
|
|
Chodzą słuchy, że szykują się protesty pod Ratuszem!
|
|
przy okazji przyjrzeć się innym decyzjom i nominacjom Ratusza, wiele razy , nawet tu na forum, publicznie stawiane były zarzuty wzajemnej adoracji wśród krewnych i znajomych królika
|
|
Jakie słuchy? Chyba u ciebie na chacie :D nie siej fermentu bo nie ma o co :)
|
|
Też słyszałem ! Słyszałem też że społeczników strach ogarnal,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |