czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
klimatyzacja odgrzybianie i nabijanie

Kogo polecicie do ogrzybienia i napełnienia klimatyzacji w samochodzie jaki to koszyt?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: klimatyzacja odgrzybianie i nabijanie

Na pewno nie autoborawski. Wszędzie tylko nie tam

bigi2004

Jak klimatyzacja to tylko do Maniek Serwis na Janowo zadzwoń i sie umów

Ja w PKS nabijałem i dobrze i szybko.

Żebyś nie pojechał na sikorskiego na przeciw straży pożarnej. Babcia cwaniara co siedzi za biurkiem i liczy Bog wie za co. Sa chyba najdrozsi w całej Łomży także ich omijaj szerokim lukiem

TURBO

Autor: dobry wujek

człowieku skończ już z tą autoreklamą

Pryma, solidna dobra robota z gwarancja trzeba sie umawiac moj maz byl bo troche schodzi ok 3 godz odgrzybianie likwidacja wszystkich zapachow nabijanie dokladnie nie wiem sle wiem ze miedzy 200-300 zl bo i jakies filtry byly wymieniame ale naprawde polecam:)

sam jestes auto reklama zajmuje sie usługami budowlanymi i nie znam sie na mechanice ale wiem gdzie zaprowadzic auto za to ty wszystkim wypisujesz autoreklame i trolowanie nic nie wnosisz do sprawy by coś komuś doradzić i kogoś polecić. Ja nie widze nic złego że polecam dobry warsztat.

jak na budowlankę to masz sporą wiedzę o mechanice ... i o maniek serwis

Autor: dobry wujek (---.elomza.pl)
Data: 13-05-16 19:23

Jedyna kompetentna firma to Maniek Serwis na Janowie na 100% poprawnie sprawdzi szczelność i jak bedzie ok to uzupełni skoro uciekło to jest gdzieś nieszczelność lub inna wada może jest nabita tylko jakiś czujnik nie działa ile cześci tyle przyczyn podjedz lub zadzwoń najlepiej tu masz telefon: 792909808 napewno bedzie najtaniej i adekwatnie do wykonanej usługi.

--------------------------------------------------------------------------------------

Re: Dobry mechanik
Data: 07-04-16 22:55
Podjedz do Maniek Serwis na Janowo to poradzi lub pierw zadzwoń i zapytaj tu masz telefon 792909808

--------------------------------------------------------------------------------------

Re: klimatyzacja
Data: 01-06-16 07:00
Jedz do Janowa do Maniek Serwis kup filtr przeciwpyłkowy to odrazu odgrzybisz a przed nabiciem pierw sprawdzi czy szczelne i uzupełni tam jest nie tylko gaz ale i olej w sprężarce i olej zalewa dobrej jakości a nie jakąś tanioche. Tu masz telefon 792909808 ale jak masz chwile to lepiej zajechać inne naprawy też robi mechanike i elektrykę w dodatku jak masz LPG to polecam zajechać lub załozyć jak zamierzasz u niego.

Re: klimatyzacja w samochodzie
Data: 08-06-16 08:12
temat poruszany był pare razy ceny mogą sie różnić o kilka zł ale przed nabiciem trzeba pierw sprawdzić czy jest szczelna bo gaz do nabicia jest drogi i czy wogóle działa jeśli chcesz mnieć dobrze sprawdzoną klimę i uzyskać fachową i niedrogą pomoc ewentualnie naprawę to jedz do Maniek Serwis na Janowo ja tam naprawiłem 2 auta niedrogo i widać że sie zna. Najlepiej podjechac daleko nie ma lub zadzwonić 792909808 i dowiesz sie wszystkiego bezpośrednio może nie trzeba nabijać u mnie w jednym aucie był gaz usterka była typu czujnik.

----------------------------------------------------------------------------------------

Data: 09-07-16 11:15

Jak klimatyzacja to tylko do Maniek Serwis na Janowo zadzwoń i sie umów

----------------------------------------------------------------------------------------

Data: 21-03-16 22:02

Żaden DYL a tym bardziej KUBUŚ w Piątnicy tylko do MANIEK SERWIS NA JANOWIE śmigam tylko na wymiany filtrów a dziennie około 400km robie zero problemów 100% Polecam co do ceny za instalację to najlepiej zadzwonić i sie zapytać tel: 792909808 w dodatku sprawdzisz i naprawisz auto jak coś z benzyną jest nie tak mi przed założeniem instalacji podłaczył komputer i sprawdził błedy trafnie bez naciągania zdiagnozował i naprawił. Jest to profesjonalny warsztat by LPG założyć więc polecam przejechać się na Janowo lub zadzwonić. Nawet jak coś z elektronika sie dzieje to też ogarnie.

------------------------------------------------------------------------------------------

Data: 22-03-16 08:47

polecam MANIEK SERWIS NA JANOWIE zadzwonić i odwiedzić nie zaszkodzi a raczej pomoże. Masz problem z autem jedż do Janowa Twój sąsiad już tam jeżdzi nie trać czasu Sam sie przekonasz że to był dobry wybór. tel: 792909808 a dojechać łatwo jak na Ostrołęke ze Orlenem mijamy w dole ogródki działkowe i zaraz za nimi w dole skręcemy w lewo jest znak Janowo i tam z 200m kostką i pod górę w prawo dojazd do posesji.

to tylko swiadczy że trzymam sie jednego sprawdzonego mechanika i go polecam co by było jak za kazdym razem bym kogoś innego polecał a to że ktoś ma wiedze to znaczy że się uczył i sporo czytał potrafi wybrać dobrego mechanika i dzieli sie wiedzą żeby ktoś kto nie wie nie dał sobie tylko nabić klimy i narka oby do bramy a jako stały klient mam spore zniżki a nawet małe naprawy free wiec chyba warto zajechac sam zajedz i sparawdz albo podziel sie infoirmacją gdzie ty naprawiasz auto

dobry wujek nie zna się ale ma wiedzę hahaha ....

..... zajmuje sie usługami budowlanymi i nie znam sie na mechanice .....

.....to że ktoś ma wiedze to znaczy że się uczył i sporo czytał potrafi wybrać dobrego mechanika ......

hahah zwyczajna nachalna autoreklama

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org