czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
barman na wesele?

Czy ktoś może kogoś polecić? Jak wygląda to cenowo: jaki koszt usługi? jak wychodzi cały koszt wymaganych produktów?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: barman na wesele?

polecam Drink Bar http://www.essenza-catering.pl/
Doczytaj na stronie internetowej skontaktuj się bo na prawdę warto!!!

drinki jakie tylko dusza zapragnie estetycznie podane i zachwyca niejedno podniebienie...
prawdziwy profesjonalizm alkohol jaki się zostaje wraca do Ciebie. Koszty no cóż 2 lata temu było 1 500zł jak teraz nie wiem.
Najfajniejsze było jak Młodym na weselu podali wspólnego drinka w arbuzie a dla rodziców Państwa Młodych Drinki w kokosach, super!!!
Ale gorąco polecam!!!

zapytaj o barmana w pabie 9ka

gitara gra

IDZ DO CUKERNI RAFAELLO W LOMZY JA Z TAMTONT MIALAM PANA BARDZO FAJNY I MLODY POLECAM I NIEDROGO!!!

WEDDING BAR ALBO WED DING BAR NA FACE SPRAWDZ POLECAM ZAJEFAJNI BARMANI WSZYSTKO I KLASA :)

O właśnie, barman na wesele to bardzo dobra sprawa:)

http://www.slub.lomza.pl/

Jeśli mogę polecić to na moim weselu brałam barmana z hotelu polonez z 3 lata temu płaciłam mu 250zł a alkohol samemu się kupuję on powie jaki trzeba.Wydaje mi się, że cena dobra potem paru znajomych moich też go wzieło i byly zadowoleni. Teraz może więcej bierze troche bo to było ok 3 lat temu.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Polecam tego pana Przemka z Polonaza"Gromada"pełna kultura i jest niedrogi.to namiary do niego. tel.504065898

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/9989_229028210575536_1309770658_n.jpg

Ostatnio bylam na weselu i barmanem byl marcin cebula lub cebulski wygral ostatno mistrzostwa polski w pokazach barmanskich wpiszcie w google albo na fb i znajdziecie. zrobił taki pokaz ze ludzie byli zaskoczeni swietna sprawa chodz z drugiej strony jezeli goscie sie bardziej zachwycaja barmanem niz młodymi to nie wiem czy to az taki dobry pomysł heh

Wiesz barman jest po to by robić drinki i robić dobrą atmosferę. Wiadomo mały pokaz tez się przyda. Byłem całkiem niedawno na pokazie robionym przez angeleffectbar i wyszło naprawdę ekstra (http://angeleffectbar.pl/)

dla barmana ze 4 gole i alkohol z kafla

My zrobiliśmy to całkowicie inaczej - nie mieliśmy barmana, po prostu zoragnizowaliśmy sobie takie miejsce, w którym umieściliśmy różne alkohole i dodatki do tego - soki, zioła i inne produkty. I ludzie sami sobie wszystko mieszali, doprawiali. Najwięcej szkoło Pure Vodka z przeróżnymi sokami. A np. wina u nas nie były ruszone.

To chyba najlepsze rozwiazanie, samo zroganizowanie wesela, zespolu to spory koszt, wiec ten barman to nie wiem... Przynajmniej nigdy nie bylem na weselu na ktorym byl barman i ludzie nie mieli problemu :D

No siema!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org