czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nasza Pani Poseł :)

http://www.pomponik.pl/plotki/news-bernadeta-krynicka-kusi-nogami,nId,2230541

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nasza Pani Poseł :)

http://www.pomponik.pl/plotki/news-bernadeta-krynicka-kusi-nogami,nId,2230541,nPack,8

http://www.pomponik.pl/plotki/news-bernadeta-krynicka-kusi-nogami,nId,2230541,nPack,1

A prawda jest taka ze większość chciałaby wyglądać tak wieku 46 lat.

Boli cię że owa posłanka,jak każda kobieta,chce się podobać
i dobrze wyglądać?

Autorka będzie miała zgrabny tyłek bo zna na to receptę,a mianowicie
ŻAL SKUTECZNIE DUPSKO ŚCISKA!
Niejedna chciałaby tak seksownie wyglądać w tym wieku?!

Ma się czym szczycić, jest ładną, atrakcyjną kobietą.

kacperwujek napisał(a):

>> Ma się czym szczycić, jest ładną, atrakcyjną kobietą.
---

Autor: siwysiwy (109.125.252.---)

>>Niejedna chciałaby tak seksownie wyglądać w tym wieku?!

--------------------------------------------------------
Proszę o większy obiektywizm, większość wygląda seksownie pięknie i z gustem Pań po 40-stce tylko w małym stopniu dotyczy tej posłanki, to że prawdopodobnie się myje,ubiera teraz pewnie w warszawce, maluje paznokcie nie czyni ją \"piękną\" wystarczy rzut oka na braki, subtelność rys twarzy, przebarwienia pigmentacji skóry i cery, zaniedbania z przeszłości. Proszę zwrócić tylko na mimikę twarzy w czasie wypowiadania się Pani poseł przy rzeczach nazwijmy to \"trudnych\" przypomina twarz rzeźnika (dla elektoratu PiS to pracownik ubojni) przy czyszczeniu jelit. Jest co najwyżej zadbaną pospolitą kobietą, nie obrażajcie kobiet, to przypadek mało szczególny tym bardzie, że i tym bardzie że i mało-lotny w rozumowaniu.

--
„Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.

na pozimie powiatowym to chyba nawet i miejscowy kler oczarowała bo tak poślice pchał na stołek posła w wyborach.

Głosowałby :)

No siema!

Paragon biskupa i gorszy ubek to znawcy powiatowi. Naoglądali się filmów w telawiwzji i mają wiedzę jak wyglądają kobiety. W ogóle są najpiękniejsi i najmądrzejsi a w swoich rodzinnych wsiach uchodzą za wzór doskonałości.

Nie chodzi o to czy jest piękna czy nie. Chodzi o to , że zwinna i cała polska o niej już słyszy hihi

<<..mają wiedzę jak wyglądają kobiety.>>

Jako, że widziałem piękno kobiet północy Eskimosek po piękne czarne kobiety z afrykańskiego lądu w realu nie mylić z HIPERMARKETEM (bo to pewnie szczyt podróży do Białegostoku dla takich globtroterów jak dotyczy lub nie) więc mogę potwierdzić, że Piękno to nie 90x60x90 i pokazy anorektyczek w TV, prasie i katalogach jak się wydaje Panu Niedotyczy, przeciętność też może być piękna ale nie koniecznie musi stać na piedestale. Sztuczność i niekompetencja jak oliwa ...

--
<<Chodzi o to , że zwinna i cała polska o niej już słyszy hihi>>

skoro ZWINNA to może mogła zostać przy sporcie czy fitnessie po co ma kaleczyć swymi Zakłóconymi Myślami i Wpowiedziami własny elektorat i tak już niskim poziomie intelektualnym.

--
„Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.

Ja rozumiem, że przez pana Paragona zwykła zazdrość przemawia. Taki mądry i elokwentny o naturalnym wdzięku już nie wspomnę a przegrał ze zwykłym babsztylem w walce o koryto.
No to teraz trzeba się wyżyć... nie :)

Będąc już przy temacie zazdrości to chciałbym przypomnieć, że portalik Pomponik.pl jest prowadzony przez Grupę Interia.pl Sp. z o.o. Sp. k., która od stycznia 2008 niemal w całości (96.6.% akcji i 99% głosów na walnym zgromadzeniu) należy do niemieckiego przedsiębiorstwa Grupa Bauer Media Polska.
Komu jak komu ale Niemcom bardzo nie na rękę są nierządy PiSu. To zresztą widać po wściekłych atakach we wszystkich mediach. Nie dajcie się manipulować.

A czym tu kusić? Wszechobecny cellulit, nawet na ramionach!

gdybym mial wybierac miedzy nia a pawlowicz to pewnie bym sie skusil
ALE najpierw mosial bym wypic przynajmniej 1/2 literka ,,,,
no I oczywiscie w nocy !!!!!!!!!!!!!!

mario

Muszę Pana Tyczy czy Nie dotyczy zmartwić tu nie ma się nad czym wyżyć czy wyżywać, i nie wiem czego miałaby dotyczyć ta zazdrość urody? :) faktów się nie zmieni dziennikarze połapali temat i drwią i kpią niby ładne to i cacy a jak błysnie intelektem to, aż skóra cierpnie. Nie grałem z posłanką w karty ani gry planszowe wiec nie mam mowy jakiejkolwiek przegranej.
W ostatnich wyborach po partackich tchórzliwych rządach PełO, PiSowate mogło i wystawić Osła i wygrałby mandat na Posła z ziemi łomżyńskiej. Piękno jest w kazdym tylko nie zawsze trzeba się nim zachwycać gdy jest przeciętne, jednemu jest ładnie w worku jutowym a innej w Armanim nie pomoże.

--

Męska ta jej uroda

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............................................

to że nosi krótkie sukienki, wielkie dekolty, obcisłe spodnie nie znaczy że jest ładna cokolwiek to słowo znaczy... Pomijam fakt, że w sejmie chyba powinien obowiązywać jakiś dreskod...
To że pojawia się od czasu do czasu gdzieś w mediach, wynika raczej z jej wpadek a nie mądrości...tzw darcie łacha z Pani jest praktykowane, nie ma czym się chwalić że to łomżynianka...

re Paragon
Faktycznie użyłem złego słowa. To nie zazdrość to zawiść, taka zwykła... łomżyńska :)

Jak ma co pokazywać, to pokazuje. Proste

czyli to ze interia nalezy do niemiaszkow to znaczy ze mam tego nie czytac I
nie osadzac rzetelnych wiadomosci ??? czyli oni sa KLAMCAMI ???
czyli nie jest prawda ze ta posel przebiera sie trzy razy dziennie I ze odwoluje
sie do swojej GLUPOTY ITD ... ??????????
AAAAAAA ,,, tu chodzi o to ze tu nie popieraja sPiSkowcow !!!!!!!!!!!!!!!
PRAWDA BOLI ??????????????????
BARAN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

mario

Owszem jak ma co pokazywać niech pokazuje... ale w domu. W sejmie panuje jakiś dres kode (mam nadzieję nie tylko dla dziennikarzy) i za krótkie spódnice,gołe ramiona, gołe nogi i buty z frędzlami po prostu nie pasują. Tak ubrana może iść z koleżankami do klubu na kawę, na drinka, potańczyć, a nie do pracy w sejmie.

re lomzanin
Możesz czytać co chcesz, tylko nie zachłystuj się niemiecką propagandą jakby to była jakaś prawda objawiona.

re-nie dotyczy
jestem pewien ze to POLSCY redaktorzy pisza te teksty !!!
I POLACY czytaja :) :) jestes RASISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!
wielu POLAKOW ma w niemczech swoje firmy I z ich uslug korzystaja
nie tylko Polacy !!!!!!!!!!!!!!
ja sie nie zachlystuje BREDNIAMI , ja czytam PRAWDE !!!
wiec w czym problem ??

mario

A co ma chodzić w kaloszach, kombinezonie czy w czym?

ani kombinezon, ani kalosze :)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dress_code

Faktycznie super to wygląda https://pl.wikipedia.org/wiki/Dress_code#/media/File:Dresscode.JPG Jeszcze niech hidżab czy jak to się tam nazywa założy.
Pojechałaś na maxa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org