Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maxx Burger w Lomzy - ja osobiście nie polece |
Witajcie, Jak oceniacie nowy Burger w mieście ? Może macie jakieś inne odczucia niż ja ? co do smaku - mnie nie zachwycił ale za 15zl + opakowanie na wynos 1zl spodziewałem się czegoś więcej bo w KFC lub mcdonald mam większą tortille za tej 2/3 ceny. Burgera nie jadłem więc się nie wypowiem. Co mnie zniesmaczylo ? Zostałem zapytany czy chce tortille na wynos, chciałem - doliczone do ceny 1 zł. Myślałem ok, pewnie solidnie go opanowali w specjalne opakowanie + zabezpieczyli aby nie wystygl. Niestety - Tortilla została włożona w opakowanie do frytek. Czy za takie opakowanie warto odliczać 1zl? Trochę śmiesznie to wygląda. Nie lepiej podwyższyć cenę i nie robić siary doliczajac 1 zł za opakowanie do frytek?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maxx Burger w Lomzy - ja osobiście nie polece |
dobra antyreklama
|
|
Może i tak ale każdy ma prawo do własnego zdania:) P.S nie jestem właścicielem kebabu obok:)
|
|
a ja byłem, zjadłem zestaw za 20 zyli i mi smakowało, ile ludzi tyle gustów i smaków
|
|
dodam jeszcze że jadłem na miejscu i nie widzę powodu aby płacić więcej bo komuś nie podoba się opakowanie na wynos za zeta
|
|
Byle co źre i byle co pisze
|
|
Dla mnie to kiepski lokal. Chyba nie przetrwa długo.
|
|
Bylem, probowalem. Jest ok, ale myslalem, ze padne ze smiechu jak tez doliczyli mi 1 zł za ,,opakowanie\". Ktos chyba nie ma pojecia o marketingu :P No siema!
|
|
Ja nie narzekam. Nie powiem ze jest jakos super, ale narzekac nie mozna. Nie wiem dlaczego Wy narzekacie, jest ok moim zdaniem. Pozdrawiam, Jakub :)
|
|
Za 20 zł. można sobie w domu stworzyć pełnowymiarowy obiad dla cztero-osobowej rodziny.
|
|
z pewnoscia nie jestes wlascicielem lokalu obok...
|
|
A ja polecam ;) Burgery są przepyszne, co najważniejsze miła obsługa. Poza tym można się najeść . Kto co woli, ja osobiście preferuję świeże mięso. W macu czy Kfc tego nie dostaniesz ale kto co lubi ;)
|
|
zawsze znajdzie się czarna owca ,która żałuje doliczonego 1zł. Pomysłowo.
|
|
Jak jest świeżo i pysznie, to super, w czym problem? :)
|
|
A gdzie ten lokal się znajduje?
|
|
Lepiej iść obok do PIEROGARNI mają wyśmienite pierogi z mięsem polecam i człowiek się chociaż porządnie narzre
|
|
Powinna byc różnorodność. I kebaby i pizze i burgery. Co kto lubi. Jak komuś smakuje to nie bedzie patrzył na innych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |