Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z ubikacjach dla obywateli w urzędach publicznych |
Zauważyłem istotny problem w urzędach publicznych w Lomzy. Otoz zarowno w UM jak i w Starostwie nie bylo papieru toaletowego w ubikacjach przeznaczonych dla zwykłych obywateli. Natomiast obywatele lepsi czyli urzędasy chodza sie załatwiać do toalet tylko dla nich dostępnych i trzymanych pod kluczem gdzie wszelkiego rodzaju fantazji jak papier toaletowy czy mydło nie brakuje. Przypomina to czasy z okresu komuny gdzie istniały sklepy dla nas w ktorych nic niebylo oraz sklepy dla elit w ktorych bylo wszystko (za żółtymi firankami). Przypominam ze osobami odpowiedzialnymi za organizacje pracy oraz funkcjonowanie urzedów jest odpowiednio Prezydent Miasta oraz Starosta. W opisanym przykładzie nie wypelniaja wiec swoich obowiązków i nalezy o tym pamietać w czasie najbliższych wyborow lub tez zastanowić sie nad referendum w sprawie ich odwołania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z ubikacjach dla obywateli w urzędach publicznych |
Chyba to olewają ;)
|
|
Trzeba było pójść do Pana Prezydenta i poprosić o papier ;)
|
|
Tak, poszedłem do Pana Prezydenta i ten dał mi Gazete Wyborcza abym sobie podtarl nia dupę co tez szybko uczyniłem z uśmiechem na twarzy.
|
|
Trzeba było wysrać się w domu zamiast po urzędach latać i kible osrywać :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |