Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy dyrektor Mechaniaka |
Nowym dyrektorem Zespołu Szkół Mechanicznych i Ogólnokształcących został nauczyciel historii Jacek Kocoń. Co o nim sądzicie? Poprzednia dyrektorka nie była zbytnio lubiana przez uczniów i większość nauczycieli. A jak będzie z Koconiem, przypadnie nauczycielom i przede wszystkim uczniom do gustu? Będą mieli za niego lepiej niż za Bagińskiej? No i czy szkoła dzięki jego rządom będzie się rozwijała? Czekam na wasze opinie na temat jego wyboru na dyrektora Mechaniaka! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy dyrektor Mechaniaka |
ja tam jestem zadowolony z nowej dyrekcji:D
|
|
ja mechaniak skonczylem kilka lat temu ale Kocoń to spoko facet.
|
|
Pan Jacek człowiek z zasadami !!! Pełne poparcie !
|
|
Ela tez nie była zła. Jako nauczycielka - nic do zarzucenia. Wrecz przeciwine. Jako dyrektor, no coz, miala swoje zsaday.Czasami dosc zaskakujace, dziwne, ale czy az tak zle mechaniak wypadl za jej "rzadow"? Wydaje mi sie ze nie. Natomiast Jacus, oho, no coz, bedzie ciezko. Tez ma swoje odchyly, ale z drugiej strony, dogadac sie z nim idzie jak najbardziej. Wiec czas pokaze. Jak nei wylece za ten komentarz ze sql to good. Respect Jah Bless You JEŚLI NIE CHCESZ BYĆ OFIARĄ SYSTEMY MUSISZ ZACZĄĆ DECYDOWAĆ SAMEMU ! ®
|
|
No prosze Jacek został dyrektorem jak kiedyś sie go pytaliśmy czy startował by na dyrektora to odmawiał tej funkcji a tu proszę .Ja mechaniak kończyłem juz dawno ale jego powiedzenie fajne było "No co 10 tyś marek i masz zaliczony potem było przeliczenie na euro "fajny ten gryps był .Ale myślę ze idzie sie z nim dogadać nauczyciele z nim sie dogadają. A z tego co wiem to Baginśka i Jacus nie przepadali za sobą
|
|
Sor Kocoń to bardzo dobry wybór....
|
|
miałem z nim zajęcia z historii w zawodówce i w technikum jeszcze wos. poprostu ma u mnie jak najlepsze zdanie jako nauczyciel - umie bardzo dobrze wytłumaczyć dany temat i poprostu wymagał od nas, mam nadzieję, że będzie lepszym dyrektorem niż pani Bagińska.
|
|
Co tu gdybać. Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta jak dyrkiem w mechaniaku był Tadzio Zaremba.To dopiero był dyrektor!!!Jemu nie zrówna się żaden inny dyrek który teraz będzie. A panią Bagińską też pamiętam,dla niej zawsze były ważniejsze kwiatki przed szkołą niż to co się dzieje w szkole.Koconia tez pamiętam,ale pamiętam tylko tyle że nikt go nie lubił hehehe...nie wiem może się zmienił.ja go też nielubiłem. Tadzio Zaremba-wracaj do swoich korzeni!!!!!
|
|
Łewap ja pamiętam Tadzia potem pracował w CKP spoko gośc dbał o mechaniak jak naprawdę starał się dla tej szkoły
|
|
a jakie jest zdanie na temat nowych wicedyrektorow??
|
|
a kto zostal wice dyrektorem?
|
|
no właśnie, bo za kadencji Bagińskiej vice dyrektorami byli Cieślewska i Lencki
|
|
łewap pewnie byłeś cienki z historii :P stąd Twoje nielubienie p. Jacka - dla mnie to gość z zasadami, pamiętam go jeszcze gdy odbywał staż w Mechaniaku - już wtedy potrafił poustawiać sobie gości z symptomami ADHD ;) a to, że wezwał mojego ojca za palenie papierosów w WC ? hehe przynajmniej mam co wspominać :) T i g e r
|
|
Pani Cwalina z ZSZ Pani Ewa Cichocka
|
|
no ja Ci sie Wirkoz nie dziwie :PP
|
|
oczywiście są to vice...
|
|
a co z tym konkursem się działo, czy ktoś wie? podobno nie wszystko było w porządku (patrz artykuł: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8689).....prezdent zachował się conajmniej dziwnie... It's better to be unhappy thinker than a happy pig!
|
|
Pan Jacek Kocoń to spoko gość. Uczył mnie 6 lat w zawodówce i technikum. Zdawałem u niego maturę z histy i nawet zdałem i to na 4. Skończyłem mechaniak 4 lata temu ale gdy go spotkałem 2 tygodnie temu to nie dość że mnie poznał ale znalazł jeszcze chwilę czasu żeby ze mną pogadać. Dobrze że został dyrektorem tylko kto teraz będzie ganiał palaczy w kiblu na środkowym piętrze...
|
|
|
różne są koncepcje na temat Koconia...niektórzy nie zdziwiliby się,gdyby wprowadził obowiązek noszenia uniformów szkolnych:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
P.Jacek Kocoń był moim wychowawcą przez ostatnie 3 lata.Jako wychowawcęi nauczyciela wspominam Go badzo dobrze.Ile to P.Jacek nam pomógł,jego taktyki itp.....Co do dyrektora,to powiem krótko-właściwy człowiek nawłaściwym miejscu.POZDROWIONKA DLA IIITZ sezonu 2004/2005 pozdrowienia z WIZNYYY!!!!
|
|
:) hehe w koncu "MECHANIAK" odzyskal DYREKTORA. Zaczynalem technikum jeszcze za kadencji p. Tadeusza Zareby, jako dyrektora - pozdrowienia :) w tym miejscu, a konczylem juz za kadencji p. Elzbiety. Szkola zmienila sie mentalnie, stracila to cos ze swojego specyficznego klimatu. A p. Jacek ?? Jako pedagog - czlowiek, ktory widzial sens w tym co robi. Konkretny z zasadami, jako dyrektor powienien sie spelnic. Pozdrowienia i powodzenia od TN 95-00 :).
|
|
Witam.Mechaniak skonczylem 1996r.Dyrektorem byl p.Tadeusz Zaremba (oczywiscie bardzo dobry dyrektor),a p.Jacek Kocon uczyl mnie w tym czasie historii (z tego co pamietam rowniez absolwent Mechaniaka). Byl naprawde dobrym nauczycielem, a takze znakomitym organizatorem wycieczek itp. na ktorych nie mozna bylo sie nudzic. Zapewne bedzie tak samo dobrym dyrektorem.I mysle ze w koncu Mechaniak odzyska choc troche ze swojego niepowtarzalnego klimatu jaki panowal na ul.Senatorskiej. Pozdrowienia
|
|
P.S. A pamietacie slynne powiedzenie jak p. J.Kocon zlapal kogos na paleniu?
|
|
nie pal bo nie urośniesz? ________________________- ... & vice versa!
|
|
bulli a w jakiej byles klasie?:P moze uczyles sie z moim bratem dlatego pytam :)
|
|
Super Gość nawet po po dekadzie pamieta uczniów i można z nim pogadać. Pozdro dla wszystkich z rocznika 92-97 (KRASNOŚ - elektroniczna)
|
|
czy Kocoń to ten, który tyle lat pracował w łomżyńskim Kuratorium?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |