Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pedagogika Jański studia |
Czy ktoś z Was studiował na Jańskim pedagogikę? Co możecie powiedzieć na temat tej uczelni i o samych studiach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pedagogika Jański studia |
mam znajomych co kończyli tę WYŻSZĄ szkołę : jeden pracuje jako sprzedawca , a drugi jako mechanik w Anglii z tego co słyszałem po tej WYŻSZEJ szkole jeśli praca to tylko u Jańskiego , albo w Urzędzie Miasta jako POMOC ADMINISTRACYJNA z możliwością awansu na stanowiska p.o. kierownika sami swoi
|
|
Re: Pedagogika Jański studia |
Aktualnie jestem w trakcie podyplomówki, nie poleciłabym jej i nie skorzystam więcej z jej oferty. Część wykładowców jest zupełnie nieprzygotowana do prowadzenia swoich zajęć. Nie generalizuję, część z nich rzeczywiście ma wiedzę i doświadczenie w swojej dziedzinie, ale niestety to tylko część... Czasami mam wrażenie, że chodzi o to, by uzyskać papier... Ale przecież jakaś część studentów podchodzi bardziej ambitnie, o tej części się nie pamięta. Urągający jest również stan i czystość toalet - brud, smród, czasami mam wrażenie, że tygodniami nikt nie sprząta - to jest po prostu WSTYD!!!! Nie chodzi o to, że nie ma luksusów, nie oczekuję ich, ale oczekuję minimum czystości, której w przeciągu roku nie zauważyłam. To nie są moje jednostkowe spostrzeżenia, bardzo żałuję, że na zakończenie studiów nie ma ewaluacji oraz możliwości pisemnego podsumowania ogólnych spostrzeżeń dotyczących całego toku studiów, organizacji itp. Ogólnie nie polecam...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |