Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry fryzjer |
Witam, zrażona do fryzjerów szukam dobrego fryzjera - w Łomży -, który zajmuje się ścinaniem włosów dłuższych, z góry dziękuję za informacje, pozdrawiam, M.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry fryzjer |
W Kolnie jest super spec. od fryzur: Beata i Zbigniew Majkrzak (pracował parę lat w Marjocie w Warszawie) Ceny niższe niż w Łomzy a robota warszawska. Trzeba się umawiać bo ma dużo chętnych ale kolejki nie za długie. Dzwoń 86 474 01 44.
|
|
Na ul Pięknej Pani Ula B.Jak dla mnie potrafi zdziałać cuda.
|
|
do Franio11 ,jaka to jest robota warszawska ?? inaczej trzyma nożyczki ? śpiewa przy strzyżeniu ?
|
|
Do MRY tzn lepsza robota- wykonanie, efekt. Jest na czym oko zawiesić. Kobiety od lusterka nie chcą odchodzić. Polecam spróbować aby się przekonać.
|
|
Rozumiem że to trzeba dojechac do Kolna?
|
|
Korespondencyjnie fryzur jeszcze nie robią, więc podróż nie unikniona.
|
|
A ja polecam salon fryzjerski Karina. Wędrowałam od fryzjera do fryzjera dopóki nie trafiłam do pani Justyny. Świetny efekt za niską cenę
|
|
WItam, dziękuję za informacje, salon Karina gdzie się znajduje? Zastanawiałam się jeszcze nad salonem \"Ewelina \", co sądzicie?, pozdrawiam, M.
|
|
ayala..... nie oczekuj, że na tym portalu zostanie udzielona Ci konkretna podpowiedź. Jednym fryzjer \"x\" może nie odpowiadać, a Ty byłabyś zadowolona. Poza tym.... na tym forum występuje autoreklama i jeden oczernia drugiego. Szkoda Twojego czasu. Pozdrawiam i życzę znalezienia fryzjera dla siebie :)
|
|
Kazańska 10
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |