Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Upominki na zakończenie trzeciej klasy |
Znajdą się tu mamy, które są w radzie rodziców w szkole swojego dziecka? Macie może jakieś pomysły, co można dzieciakom kupić na zakończenie roku szkolnego? Mają to być jakie upominki, jednak też nie byle co, bo to w końcu zakończenie trzeciej klasy. Ja myślałam, że może takie gry edukacyjne by się sprawdziły http://www.akademia-umyslu.pl/sklep/ , jednak musiałabym się szybko na nie zdecydować, żeby na spokojnie do mnie doszły do tego czasu. To, co o nich sądzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Upominki na zakończenie trzeciej klasy |
To tylko 3 klasa i moim zdaniem bezsens kupować dzieciakom prezenty bo wiekszosć z nich bedzie i tak sie uczyła razem :) dla wychowawczyni to i owszem bo kończy z nimi edukacje od 1-3 bynajmniej nie słszałąm o prezentach dla uczni kończących 3 klase.Może moja szkoła jest jakaś zacofana?
|
|
cosiek30, nie reaguj na ten post bo to jest podpucha i kryptoreklama.
|
|
Dobrym upominkiem może być jakaś fajna książka :)
|
|
może paczka kondomów? ... troll pozycjonuje ! 4lomza na psy schodzi, teraz to forum ogłoszeń i wklejek linków do reklamy :) ILE TU DEBILI SIĘ ŁAPIE ????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |