Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kantor |
Witam. Wiem, że temat wałkowany wiele razy, ale przeszukując forum nie trafiłem na nic aktualnego. Mam sporą ilość dolarów do wymiany. W związku z tym mógłby ktoś polecić jakiś dobry/uczciwy kantor w naszym mieście? Tararararatata!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kantor |
Moody’s - obecnie przewiduje się, że agencja przedstawi rating dla naszego kraju w piątek 13 maja. Pod to beda grac rynek forex. W czerwcu FED nie podniesie stop procentowych slabe dane z gospodarki usa. W lipcu dolar bedzie kosztowal 3.50 - 3.60 zl. Jak dla ciebie to konto www. kantor alior bank forex . Porownaj sobie ceny w banku i w kantorach w Lomzy. To jest tylko moja teoria a jak bedzie czas pokaze.
|
|
na M.S.C
|
|
Czemu Wy tracicie na kursie w naziemnych kantorach? Opcji jest całkiem sporo jeśli chodzi o kantory online przykład http://ergokantor.pl/ przy małej ilości to może te 5 groszy różnicy nie jest ważne, ale jak ktoś ma większe ilości to już się robi całkiem fajna kwota, którą można zachować.
|
|
Polecam ci kolego kantor na Polowej w budynku starej elektrowni. Ja tam od paru lat sprzedaje EURO i przy większej ilości waluty dorzuca +- 2-3gr. Ziomek
|
|
Kantor.pl sprawdzony , kursy bardzo dobre i szybki przelew
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |