Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
decyzje 500+ |
Witam,skladalam wniosek 22 kwietnia,do tej pory nie otrzymalam decyzji.Czy ktos skladal tez w tym terminie,i juz otrzymal?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: decyzje 500+ |
spokojnie, dostaniesz koło 22 maja
|
|
Spokojnie oni mają na to 3 miesiące :)
|
|
Ja składałam 18 kwietnia i cisza do tej pory ...
|
|
Żona składała przez internet ok 3-4 dni po ogłoszeniu możliwości składania, i po niecałych 2 tyg kasa była na koncie. W tym miesiącu czekamy na kolejną \"transzę\" ;)
|
|
dziękujcie to pisowi .....na kolanach.
|
|
Społeczne pasożyty bez honoru kupione za 500zł.
|
|
Pareslow sam napewno złożyłeś albo byś złożył jakbyś mógł. To co źle że chcą w jakiś sposób pomoc polskim rodzinom. Peło jak rządziło to lepiej ci było ?? czy prezes ci nie odpowiada ----------------------------------------------------
|
|
Oj było mi lepiej.
|
|
u mnie dziś miesiąc i cisza. Pozdrawiam.
|
|
Ja nie jestem za żadną partią za czasów poprzedniego rządu nie dostałem od państwa nic, teraz przynajmniej mam szanse na te 500+ czy otrzymam niewiem mniejsza z tym, póki co nie powiem nic złego na rządzących. ----------------------------------------------------
|
|
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.A do tych najmadrzejszysz....sama wychowuje dzieci,place niezla sumke za stancje,pracuje gdzie moge i ile moge a jezeli pomoc mi sie nalezy to ja poprostu biore
|
|
Brawo Ty.
|
|
Jak latwo jest oceniac ludzi,ktorych nawet sie nie zna...
|
|
Ja składałam 7 kwietnia i nadal czekam na decyzję.
|
|
Moja kolezanka która tak strrrasznie była przediwko PISowi i ich programowi złożyła jako pierwsza i już ma kasiore za 2 dzieci,... W moich oczach dużo straciła.. a nadal jest przeciwko PIS
|
|
czas odpowiedzieć samemu se na pytanie ----------------------------------------------------
|
|
wisienka, aleś ty głupia, PiS ci dał ze swojej kasy te 500zł? oj, zapłacisz drożej za kredyty- podatek bankowy, podatek od sieci handlowych - też na ciebie przejdzie w detalu , waluta słabnie - też pośrednio poniesiesz koszty, prąd, wodę, nawet i paliwa w górę , TV - abonament , leki, żywność ( wliczony wzrost ceny ziemi) + horrendalna podwyżka za wodę dla rolników / gospodarstwa rybackie - np, ponad karp 100% w górę,
|
|
zapłaci i to wróci z powrotem wyjdzie na zero a nie wezmą sobie jak poprzednicy płaciłeś ale zwrotu pod żadną postacią nie było ----------------------------------------------------
|
|
A wiec .pareslow. cierpliwosci za niecale cztery lata i tobie sie polepszy - albo i nie. trzeba miec nadzieje na lepsze jutro.
|
|
Nadal nic....
|
|
Ja skladalam wniosek 7 kwietnia. Dostalam decyzje pod koniec kwietnia, a najlepsze jest to, ze jak chciałam się dowiedzieć kiedy wyplacaja to mówili ze wtedy kiedy rodzinne..... dziś jest 19 rodzinnego na koncie nie ma a ja 500 plus mam już 13 wpłacone na konto he a kilka godzin temu pan w ratuszu na zapytanie czy jakies przelewy były na 500 plus robione odpowiada;po niedzieli....
|
|
Dzwonilam do Pani na ul.Polna i powiedziala,ze na dana chwile rozpatruja wnioski z 13 i 14-go kwietnia,wiec osoby skladajace w tym terminie powinny dostac pieniadze w maju a cala reszta dopiero w czerwcu
|
|
Może trzymają pieniądze na koncie i procenty rosną. http://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/500-zamiast-wyplacac-pieniadze-szczecin-zalozyl-lokate_836994.html
|
|
W tym kraju wszystko jest mozliwe....
|
|
moja koleżanka z pracy dostała jakieś dwa dni temu
|
|
Składałem 10 kwietnia przez internet i nadal bez odpowiedzi
|
|
|
No coz...jedyna odpowiedz..To mamy na to 3 miesiace...wiec wszystko gra...
|
|
Składałem 10 kwietnia przez internet bank Pko Bp.Dzwoniłem do urzędu miasta i okazuje się że mój wniosek dotarł do nich 1 czerwca
|
|
Najlepiej bylo zlozyc osobiscie a przez te banki to opoznienie nawet miesiac. U nnie to samo
|
|
Z tego, co wiem dziś były dostarczane decyzje do wniosków składanych 26-27 kwietnia. Może komuś to pomoże w cierpliwym czekaniu :)
|
|
Ja czekałam na decyzję dwa i pół miesiąca...Mają czas do 3 miesięcy.
|
|
sąsiadka składała 19 kwietnia i jak dzwoniła we wtorek powiedzieli jej ze dopiero będą rozpatrywali. ***************
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |