Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
spec od telewizorow PILNIE potrzebny |
szukam dobrego majstra do telewizora niejaki pan mateuszczyk odpada bo kase wzial ale tv nie naprawil. kto ma namiary na kogos sprawdzonego??? dodam ze tv ma 4 lata wiec nie jakis tam zlom tylko calkiem nowe pudlo... ale coz z tego jak mu dobrego speca potrzeba a ja nikogo nie znam... bede wdzieczna za namiary
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: spec od telewizorow PILNIE potrzebny |
W Łomży speców nie ma. Sa tylko prości rzemieślnicy. Miałem też problem i nikt mi nie zrobił. Telewizor był młody , wydałem tylko kasę na naprawy , a i tak go wyrzuciłem.
|
|
OT nie zgodze sie z tobą znam kolesia co naprawia nie tylko telewizory i calkiem niezle mu to idzie jedynym problem jest czas ktory musi na to poswiecic AM odezwij sie do mnie na meila to dam Ci namiary expanding@wp.pl
|
|
Właśnie,że są spece podaje ci namiary jest to gość,który pracował jeszcze w zurcie za czasów komuny jest to Ludwik Dębowski oto nr. tel. 218-30-74 naprawde jest to gość,który ma pojęcie i myśle,że jest najlepszy w Łomży. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
po naprawie daj znać myśle,że na tym gościu się nie zawiedziesz??? waldek27 Wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz???
|
|
Mam namiary na niezlego fachowca - spec zna sie na rzeczy. No i jest niedrogi. Wal na maila.
|
|
Urzad Skarbowy - groznie ten twoj nick brzmi ale sprawdz skrzynke :) waldek - a ten Pan to ma pojecie o nowszych telewizorach? bo ja jednego dorwalam ale on raczej od takich starszawych, mowi ze jak powyzej 10lat to robi jak mniej to juz nie :) Mariusz - no bym napisala ale twojego maila tutaj nie widze wiec jak cos to zostaw namiary a sie odezwe, thx
|
|
Podobno jest niezły w Piątnicy. Na światłach w lewo i pierwsza w prawo.
|
|
am - nie zgodze sie z Toba, mialam do czynienia wielokrotnie z panem Mateuszczykiem, jestem zadowolona z jego uslug, polecalam go znajomym, ktorzy rowniez nie miali zadnych zastrzezen, jezeli zaplacilas za nie naprawiony tv, to po co placilas?jezeli po czasie nadal byla ustreka ja bym zareklamowala! tak tez raz zrobilam i pan naprawil ponownie za friko. to opnia moja i znajomych, ale ogolnie polecam uslugi tego pana i przede wszytskim cennik (np porownaj mocno wygorowane ceny pana Prostka) Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
am ten gościu ma pojęcie jeśli chodzi o nowe telewizory?? waldek27 Wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz???
|
|
a tak poza tym watki o tv juz byly kilkakrotnie: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=67570&t=67561#reply_67570 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=32693&t=32652#reply_32693 Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Virginia - pan najpierw byl 4 razy oczywiscie nigdy wtedy kiedy sie umawial (jak mowil ze bedzie w srode o 8 rano a przychodzil w sobote o 16 to mala roznica jest co?) oczywiscie nigdy o tym nie informowal ze moze miec pozlizg ale to juz nawet nie o to chodzi... przy 4 bytnosci i naprawach z rzedu za 3 dni to samo zabral tv do serwisu ze soba, przywiozl wzial kase no i po kilku dniach to samo, reklamowalam, byl poprawil i owszem tv gral ale po 3tyg nie dosc ze to samo to i nowe rzeczy doszly. Wydalam stowke i po prostu mam dosc takich uslug. wole zaplacic wiecej a porzadnie miec zrobiony. Jesli idzie o noszenie to wcale nie tak prosto bo tv ma 29cali wiec wolalabym speca co by przyszedl i obejrzal pudlo w domu. dowiem sie na tej radzieckiem i w piatnicy jeszcze... ps. jesli idzie o tamte stare tematy to niewiele mi daly bo nie bylo namiarow na nikogo konkretnego a wrecz jeden post zaprzeczal drugiemu no i zalezalo mi na czyms aktualnym, w lomzy byl kiedys taki MAGIK wlasnie u Prostka ale wyjechal za ocean... a szkoda bo on wszystko naprawial
|
|
Pchaj dalej kasę tym łomżyńskim pseudospecom. Fachowcy dyskutują na elektroda.pl
|
|
am dzwoniłeś pod ten numer,który ci podałem??? waldek27 Wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz???
|
|
Korzystałem z usług pana Mateuszczyka i nie mam zastrzeżeń.
|
|
Może się odezwiesz " am " i napiszesz ,coś o tym fachowcu ,który ci naprawił te pudło ? ? ? waldek27 Choćby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorówna ???
|
|
Najlepszą odpowiedź dał OT. W Łomży ciężko znaleźć dobrego fachowca. Znam 2 naprawdę dobrych, ale nieoficjalnych, tzn. nie mają zakładów, ani w tym aktualnie nie pracują, ale mają ogromną wiedzę na ten temat. Ktoś wcześniej wspomniał o panu Dębowskim. Taki wcale najlepszy to on nie jest. Znam człowieka (jeden z tych nieoficjalnych), który za pana Dębowskiego naprawiał telewizory, bo pan Dębowski ręcę rozkładał przy tym, a ten człowiek to zrobił, więc to o czymś chyba świadczy. am - jeśli chcesz mieć porządnie zrobiony TV, nieważne czy stary, czy nowy pisz na gg: 668233 http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/marlboro.jpg
|
|
szybki_bezbolesny wie co mówi ... potwierdzam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |