poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLICJA w Łomży

Witam.
Odkilku miesiecy mieszkam w Łomży i zauważyłem ostatnio dziwnie zachowujacą sie łomżyńska Policję. Cały czas chodzą wokół dworca, wcześniej lazili wokół venedy Wczoraj na bulwarach też było kilku policjantów. Całe popołudnie łazili po bulwarach dodatkowo taśmą policyjną teren ogrodzony był.
Czy nie wydaje wam się to dziwne? Wcześniej czegoś takiego nie było. Jak myślicie czemu sie tak dziwnie zachowują?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLICJA w Łomży

zeby jas na traktorzyku nie wariowal?

Trzeba się cieszyć ze Policja jest widoczna. Myślę ze to zwykle prewencyjne działania, szczególnie dobrze ze są na dworcu.

Boże... Kolejny idiota sprowadził się do Łomży...

Policja chodzi w patrolu...faktycznie podejrzane. Od tego oni są, od tego są oni!

Przekomiczni panowie.
Zabrali im mundury... do tego te skafandry.... och lato będzie ciepłe :)

Admin i jego cenzura :P
Wiesz co admin? ***** dla ciebie :)

Akurat cieszy mnie to że Policja chodzi piechotą. Szkoda że tylko w niektórych miejscach. Czemu np. Na Starym rynku nie chodzą? W parkach mogą chodzić. zastanawia mnie jedno cóż to się stało ze jest taka zmiana? Jakieś zagrożenie jest? Czy na paliwo nie mają? Czemu np. Cały dzień chodzą wokół dworca? Kogoś szukają?
Mietek12345 kim jesteś i za kogo sie uwazasz by innych oceniać i wyzywać?
Jeśli wprowadzasz poziom rozmowy do tak niskiego poziomu. To nie wypowiadaj się w tym temacie.
Mietek jstes zwykłym potomkiem roztrzasaczy nawozu naturalnego zwanego obornikiem. Do miasta sie przeprowadziles ale chlew w domu masz a sloma ci z butow jeszcze nie wypadla

\"Cały dzień chodzą wokół dworca?\"
Od nowego roku, jeżeli dobrze sobie przypominam, dworzec stał się własnością miasta. Z tego tez powodu komendant ustawił tam patrol. W końcu jest to już własność miasta, nie PKS. Ja w 100% popieram, że jest tam praktycznie caly czas ustawiony jakiś patrol. Niemały strach czuje się, chodząc po tym miejscu w godzinach wieczornych, a tak chociaż stwarza się poczucie, że zaraz - obok stoi radiowóz.

a to nie z tego \"projektu\", gdzie my mieszkańcy zgłaszaliśmy jakie miejsca powinny być bardziej monitorowane przez policję?
;)

chyba z tego

oho, dobrze wiedziec ze byl jakis \"projekt\" o monitorowaniu ...

A gdzie takie miejsca można zgłaszać? z chęcią widziałbym patrol w moim miejscu zamieszkania bo i ile przy dworcu Policja jest to w innych częściach miasta jej nie widać.

już dawno. W styczniu... lutym. ;)

O tu można więcej na ten temat poczytać: Konsultacje społeczne

na skate parku przy mazowieckiej też patrolują i radiowozy i pieszo

Pozdrawiam.

Te patrole piesze to zapewne dodatkowe służby płatne przez miasto.

Może wiecie czy istnieje możliwość zgłoszenia miejsc gdzie Policja powinna chodzić pieszo? Spotkania były w styczniu i lutym może ktoś wie czy są jeszcze organizowane?

Policja w Łomży to się opiernicza na parkingu w venedzie gdzie to jest teren prywatny!

I co z tego,że teren prywatny jak ochrona nie pilnuje co się na parkingu dzieje? Ostatnio wjechałby we mnie gnojek rowerem, bo się ścigali na parkingu. Dobrze,że policja tam jest obecna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org